Zašto u posetu Vučićevom kumu Pani dolazi lično pomoćnik ministra i načelnik SUK-a?

Ostavite komentar


  1. Kakve face, pa ovaj Pana izgleda kao bibliotekar pored njih. Ako ništa drugo, bar ih je Pana „natovario“ pričom da ni Vučić nije siguran od takvih likova, pa neka Aca vidi da li će verovati svom kumu ili nekim „policajcima“, koji se bave svim i svačim osim onim što im je posao. Daleko lepa kuća, svim navedenim licima u ovoj tragikomediji, samo neka se drže dalje od nas koji nismo pripadnici kriminalnih udruženja.

  2. Pa jednostavno zato sto je ova tzv drzava spoj vlasti i mafije i kriminalaca.

  3. Pa zar treba svakodnevno da gradjani Srbije objavljuju ortodoksnu istinu o velikom svesrpskom bratstvu kriminalaca i drzavnih institucija , na celu sa Oskarom ?

  4. Sinovi mu rade trgovinu ljudima?!? Kakav promašaj od njega kao roditelja. Jadno….Ako je on krimos takodje, a jeste, onda su i njegovi roditelji takodje totalni promašaj prirode, tako to ide…. bez obzira koliko para imaš kao čovek-jadan si….

  5. Svi neki posteni Vucicevi kumovi.Blago nama.Jel ima na svetu gde su predsednikova rodbina tako duboko u kriminalu?Mislim da nema.

  6. Recite vi nama da li je ova pukovnikovica radila u policiji. Da li je uhapsila i jednog pravog lopova.

  7. Pa ti reci nekom posle da si iz Srbije i ne pocrveni. Ni grama svesti nemaju koliko je ovo nenormalno i sramotno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.