Zašto upisati Master studije na Fakultetu političkih nauka?

Objavljen konkurs za 2019/2020. godinu

Ostavite komentar


  1. Čovek završio master na tom fakultetu i ne može tri godine da dobije diplomu ??? (Marko Stepanović, voditelj Mentalnog razgibavanja, lično sam čuo u emisiji i to više puta je ponovio …)

  2. Kako da ne. Većina profesora je do devedesetih bila na „školovanju“ u SAD i evropi te je FPN bio glavni u kreiranju „politike devedesetih“ koja jedovaela do poraza na svim društvenim aspektima, čije posledice i dan danas se potvrđuju kao produkt „modernog“ FPN

    Ja se izvinjavam ako je ovaj tekst plaćeno oglas sa FPN podružnice zapadnih obaveštajnih službi koji se eto baš „slučajno“ našao u „ulozi spasitelja izbora od bojkota“

  3. Tekst je najobičnija reklama i nema veze sa stvarnošću.Oni koji su završili smer Diplomatija na FPN nema šanse da se zaposle na primer u MSP jer prednost imaju kojekakve „silikonuše“ koje ne znaju ni srpski.Takođe imaju prednost oni koji su“ završili“ bezveznu „Diplomatsku akademiju“.Tu nazovi akademiju može da upiše svako koga firma prijavi i naravno plati.Dok se „silikonuše“ šetaju hodnicima,vlasnici master diploma volontiraju godinama dočekujući strane delegacije,vodeći razgovore,radeći kao prevodioci.Volontirati kod nas znači raditi džabe.

  4. Što da se upisuju master studije i redovno uči i polažu ispiti, kad može diploma lepo da se kupi kod čika-Miće. Brže, na silu, gore.

  5. Kakve su to nauke?
    Politicke, kazete?
    Da li se ta diploma moze nostrifikovati u inostranstvu?

  6. Master na FPN danas služi da ovi sa privatnih fakulteta operu diplome.
    Dobro i za pranje diploma „zarađenih“ u Banja Luci.
    Eto to je to.
    Vrlo tužno

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.