Zastupnik investitora Vins 021: Niko neće biti zazidan 1Ilustracija Foto: Shutterstock/Paul-DronView

Projekat u ulici Pariske komune 65-69 na Novom Beogradu, koji će realizovati građevinska kompanija Vins 021 iz Novog Sada, iznosi 3.482 metra kvadratna nadzemne površine i nema govora da će stanari susedne zgrade biti „živi zazidani“, a hitnim službama biće omogućen prolaz, izjavio je danas FoNetu zastupnik investitora Nikola Ilić.

On je poručio da je investitor spreman da razgovara sa svima koji to žele, da im da na uvid građevinsku dozvolu i prateću dokumentaciju.

„Naša firma poseduje svu dokumentaciju za izgradnju objekta i stanarima je to predočeno u nekoliko navrata, ali mogu da nam se obrate kad god žele i da ponovo zatražiti dokumentaciju na uvid, mi ne bežimo od razgovora i nemamo šta da krijemo, sve radimo po zakonu“, rekao je Ilić.

Ilić je napomenuo da na tom mestu neće graditi nikakav hotel od 6.000 metara kvadratnih, kako to pokušavaju da plasiraju osobe koje nastoje da spreče buduću gradnju.

„Prizemni deo objekta kupila firma „Univereksport“, drugi deo prizemlja biće namenjen za sportski sadržaj, a ceo prvi sprat je kupila programerska firma i tu će biti 12 soba za prenoćište“, naveo je Ilić.

On ističe da će planirani projekat biti remek delo, zato što se na tom mestu 25 godina nalazila deponija koja je predstavljala ruglo celog bloka 4.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari