Zatvorenici iz četiri zatvora u Srbiji se odrekli obroka za najsiromašnije penzionere

Ostavite komentar


  1. Ako su nekada u svom zivotu pogresili i ucinili nesto protivzakonito ne znaci da ne mogu da se poprave i da ucine nesto dobro!

  2. Pa mogli bi i Psihopata, ministri, poslanici, odbornici, (ne)radnici u JP, i ostali da slede primer zatvorenika i odreknu se po jedne plate. Ne bi oni ni osetili gubitak, a nekom bi to bas moglo znaciti. Npr. Sta bi Jorgovanki falilo da se odrekne pola miliona. Pa do sada je prihodovala sigurnih 400.000€, ili 10 (deset) skromnih stanova u Beogradu ili Novom Sadu. Pola miliona dinara ona ne bi ni osetila, to je manje od godisnjeg bonusa koji ce dobiti zato sto je sposobna.

  3. Kapa dole i bravo za ove ljude, treba abolirati sve one za koje je to moguce uraditi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.