Zaustavljanje voza u Valjevu, dok je u tom gradu boravio Aleksandar Vučić, postalo strogo čuvana tajna

Ostavite komentar


  1. Dokle je sve to doslo narode Srbije. Autokrata AV vise i ne bira gde udara dok poltroni cute i klimaju glavama.

  2. Ovo je kao u Ko to tamo peva! Svi putnici iz autobusa su išli na sahranu učitelju! A ovde svi putnici iz voza da idu na gospodarev govor! Dobro nije bio blokiran i saobraćaj!

  3. Sve su zaustavili. A voz ? Sta im treba ? Narod ce ionako hodati pjeske.

  4. Pođemo nas nekoliko radnika „Krušik-Akumulatori“sa izvršnim presudama za neisplaćene razlike ličnog dohotka i otpremnine,koje su u prvom osnovnom sudu u Beogradu na čekanju za realizaciju-naplatu u korist oštećeni radnika.Hteli smo 08.03.2022god u prepodnevni časovima u Valjevu ,gde je naš Predsednik Aleksandar Vučić postavio kamen temeljac za izgradnju nove fabrike,doturimo naše izvršne presude koje duži niz godina čekaju da nam budu realizovane.Nismo uspeli.(nismo bili najavljeni u protokolu)Više puta smo se obraćali našem predsedniku u vezi ovih naših presuda,ali nismo dobili odgovor.Molimo Predsednika da ovi dana,kad budemo ponovo se obratili da nam pošalje odgovor šta se dešava sa našom naplatom.

  5. Nije tačno,problem sa vozovima datira jos od pre dolaska Vučića,voz kojim sam putovala 27.02 je isto bio zaustavljen 2.sata u Vreocima i u povratku za Valjevo u Resniku 2,5 sata…i to se desavalo konstantno naredne nedelje….

  6. Ha ha ha kako se vatate na laži,al ste prozirni,jel vas to mašinski mozak naučio da lažete. I ti Kovačeviću proveri pa onda piši,ja ti prvo neverujem nije to plavi voz kojim se vozio Tito. Izgleda i ti imaš školu kao tvoj šef,primljen si po partijskoj liniji,masin bravaru idi krpi ŠERPE I LONCI nemoj da se brukaš sa novinarskom

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.