Zavetnici: Vučevićeva izjava o ZSO je skandalozna

Ostavite komentar


  1. A ti Milice , blago meni skokni do Pristine pa ubedi tamosnju vlast da to urade pa nasim zakonima….ili kad te vide od straha ce odmah da ti ispune sve tvoje zahteve…

  2. Svi se nešto čudom čude a znaju da je ovaj poodavno prodao sve Srpsko što se moglo prodati.

  3. Vucevic je izabran da pusta „probne balone“. Kad „gazda“ utvrdi da je „vazduh cist“ eto njega da Jos jednom izdajom nacionalnih interesa.

  4. Samo jednog dana čujemo, da Aco kao princ Marko Milošević čiji su preci ojadili Srbiju, živi sa „Svojim“ milijardama dolara na drugom kraju sveta.

  5. Briga Vučića za građane Srbije ,Njemu je jedina briga da se napije Vina sa Ramom i tako izdaje Srbiju.

  6. Ljudi oni su ga predali na tacni samo glup narod ne vidi izvukli su ljude iz zatvora a zato dali da im kosovska policija pravi baze na secmveru i to 3 baze ni manje ni vise !

  7. Za Kosovo smo ratovali pre dvadesetak godina i taj rat smo izgubili. Kosovo je imalo i ima podršku NATO pakta. Postoji granični prelaz Kosovo-Srbija. Kosovo ima svoje institucije. Kako sada stvari stoje, jedino deda-mraz ili Miki Maus mogu da vrate Kosovo u sastav Srbije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.