Zavod za javno zdravlje Šabac demantuje Zelenovića

Ostavite komentar


  1. Iz tona samog demantija se vidi da vd direktora u ovom tekstu istupa kao politički poslenik sns-a, a ne kao stručnjak

    1. Baš tako. Verovatno mu je demanti pisan u Beogradu od strane buduće ministarke zdravlja.

  2. Ako ste mu rekli. Preko glave su mi ovi obozavaoci svojih fotelja i mrzitelji objektivnosti.

      1. Au, ovaj Vujković već i sam sebe laže. Šapčani znaju istinu, ali stvarno je teško izaći na kraj sa snsesovskom propagandnom mašinerijom.

    1. Demanti ,pise covek koji je u do sada promenio 5 politickih stranaka / ali bukvalno / , a sve u svrhu borbe za raznim direktorskim foteljama . Inace po obrazovanju doktor , ali bez rada u struci , samo direktorska mesta…. Sa jednog u bolnici izbacen , i to tako da ga je obezbedjenje izbacilo !

      1. E jadna zemljo. Ajd sto politicari lazu zarad fotelje, ali kad doktori lazu zarad fotelje! Zalosno

  3. Ovo, što se potpisalo, što je spremno „da se bori protiv nevidljivih, ali i protiv onih vidljivih neprijatelja koji svaku nesreću srpskog naroda vide kao svoju šansu“.. moglo bi ovako, SNS iscrpno i SNS detaljno, da napiše još jedno „reagovanje“. Sve u skladu s zakonom zbog netačnih i neistinitih informacija koje su s vrha države davali građanima Srbije jer to „vide kao svoju šansu za prosperitet“. „Vučić: ..virus je „skoro pa ništa“ .. Jednu čašicu dnevno .. Nestorović: najsmešniji virus u istoriji čovečanstva , …estrogeni štite žene, .. maske i testiranja. potpuno besmisleno ..“ čemu su se svi prisutni smeškali. Odmah je usledio žestoka reakcija sa nacionalne frekfencije: fanta je lek protiv virusa, popiješ je i podrigneš, virus izleti… Pobeda nad virusom koju je režim proglasio u Srbiji, bila je svakako prva i do sada jedina pobeda virusa u svetu. Nakon pobede usledili su izbori a zatim vučićevske terevenke po celoj Srbiji. Nakon toga zaboravilo se da je virus pobeđen. Psovke na narod. Režimske pretnje. Pobuna naroda. Režim tuče narod a njegova država se pokazala da je kadra da tuče i mlati, svim što je u međuvremenu nabavila za tu svrhu. Slede pričešća širom Srbije za „Silazak svetog duha na apostole“ a skorije i Pantelejmonski vašar u Jagodini…. „Sertifikat o poštenju“ na leđima predsednika SNS nabavljen iz „fundusa“ izazvao je novi bes jer ovi ne rade ništa drugo već „napadaju svoju državu“. Još kada su dodali i patike bio je to direktan napad na zemlju. Skrivanje od javnosti strukture trošenja na stotine miliona od strane Telekoma novi je napad na državu, ali od onih iz države. Danas, država je pokazala da je transformisan celokupni sistem zdravstvene zaštite uvek spreman da se bori protiv neprijatelja … valjda će uskoro biti osposobljena da se bori i protiv drugih oboljenja koje građani imaju.

  4. Gospon dr nacitan samo tako,za ne verovati? Poznaje sefa kriznog staba (koji ustvari ima neko drugo ime-izuzetno vazno dragi dr-v.d.direktor) u dusu?! Nije hteo da nam trosi vreme,inace bi mi saznali o doticnom protivniku svevdo tancina, dr je ocigledno upucen. Dr, a i gospon gradonacelnice,ostavite se corava posla,nego na svoje radne zadatke iz sve snage za to vas placamo!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.