Završen protest Vojnog i Policijskog sindikata Srbije (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Odlicno da ste protestvovali dragi policijski i vojni sindikati. Medjutim sa vase strane nismo culi sta trazi tzv vojna brigada iz Ohaja vec nekoliko godina u nasoj suverenoj zemlji kkoju ste zaduzeni po Ustavi da branite ? Niste ni jednu rec rekli o ugovorima tzv Skupstine Srbije sa Nato snagama kojima su "narodni poslanici " doveli drzavu u vazalski polozaj. Zasto o tome ni jedne jedine reci sindikati policjski i vojni? To je sustina.Zasto o toj sustini tako tvrdo cutite a toboze o necemu protestvujete?! sda me samo zanima hoce li se ovo misljenje pojaviti na sajtu Danasa. Po tome ce se mnogo toga znati i o vama i o Danasu.

  2. Sve je politizovano,tako i sidikati policije i vojske.Da bi se rešili problemi u policiji i vojsci i u drugim službama ,mora biti jedan sindikat koji će se boriti za prava radnika i raditi svoj posao za koji je namenjen a ne u poiliciji 4-5 sindikata u vojci neznam ali pretpostavljam da ih takođe imaju više kao i u pravosuđu 3-4 i svi se bore za svoje interese.A to su sve demokrate uništili posle 5 oktobra.I ne vidim svrhu mitinga ako su obećali povećanja plata.

  3. I kad vladari ladno odbiju da urade bilo šta od traženog vi onda lepo napravite policijsko/vojni puč i pohapsite bandu koja je gnječila i ponižavala vas i vaš narod koji vas plaća (a ne oni ako je neko zaboravio). Usput pohapsite i procesuirate i sve one iz vaših redova koji su ukaljali profesiju. U međuvremenu će se raspisati pravi slobodni izbori i do nove godine eto sirbistana slobodnog i na krilima pravog napretka. Posle nove godine će se promeniti ustav i vojvodini će se dati njeno “više od autonomije manje od nezavisnosti” i svi zadovoljni. A što se tiče uhapšenih treba razvlačiti proces jedno dvadeset pet godina taman toliko koliko su nas zajebavali i krali.

  4. Apsolutno podržavam zahteve oba sindikata (i policijskog i vojnog) da se ove dve bruke-od-ministara već jednom maknu sa svojih položaja.

  5. Postavljam samo jedno pitanje generalima i svim oficirima,podoficirima GDE VAM JE OFICIRSKA CAST KAD MORATE U STAVU MIRNO STAJATI ISPRED DEZERTERA VULINA?Mene je sramota,A VAS?PONIZNO!!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.