Javno preduzeće „Direkcija za izgradnju opštine Inđije“ u proteklom periodu, osim na velikim projektima, radilo i na nekoliko manjih koji se tiču uređenja lokalnih puteva, pešačkih prelaza i sportskih terena, dok je u Maradiku završena izgradnja atmosferske kanalizacije.


Radnici ovog preduzeća su postavili nove usporivače saobraćaja, tzv. ležeće policajce kod osnovne škole „Dušan Jerković“. Ranije su ovakvi usporivači saobraćaja postavljeni i na drugim lokacijama, a iz „Direkcije“ kažu da su kvalitetniji i malo viši u odnosu na prethodne, te apeluju na vozače i učesnike u saobraćaju da budu oprezniji prilikom prelaska preko njih. Prethodno su u zonama osnovnih škola postavljene i bezbednosne vibro-zvučne trake.

Ekipa „Direkcije“ uredila je i sportske terene u Inđiji obeleživši linije na igralištima u okviru škola, ali i na drugim lokacijama: u Karađorđevoj ulici, kod Doma omladine i dr. Na lokalnom putu Beška – Čortanovci izvršeno je uređenje i skidanje bankina, dok je u Krčevinama nasut atarski put, čime je olakšan prolaz i kretanje vozila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari