Završena obdukcija bebe preminule u Sremskoj Mitrovici: Smrt nastupila usled nasilnog porođaja

Ostavite komentar


  1. Sve je to posledica lošeg zdravstvenog osiguranja,loše zdravstvene zaštite,lošeg zdravstvenog kadra koji se prima po preporuci vladajuće stranke,loše opremljenih bolnica,ptenatrpanost,velikog opterećenja zdravstvenih radnika,gubitka sposobnih i sa iskustvom koji su otišli u privatni sektor i inostranstvo.Mora da postoji krivac.Ne znam,ali znam da je za to odgovorna država,odnosno onaj ko je vodi.Takođe i znam da 12 godina isti vode ovu državu.

  2. Obdukcioni nalaz ne moze da glasi smrt nastupila usled nasilnog porodjaja. Nagnjecenje glavice je od stajanja u porodjajnom kanalu i ima ih i vecina zdravo rodjenih beba samo razlicitog stepena. Naravno da se ne slazem sa akuserskim nasiljem ali moramo da baratamo cinjenicama. Osudjujem vecinu ginekologa akusera jer su se uzdigli iznad svih doktora po primanjima i bezobrazluku cak i prema kolegama. Doktor sam specijalista preko 35 god i verujte znam o cemu pricam.

  3. Kakav si ti to Dr kada tumacis izvestaj koji video nisi.
    Zena ima svedoke, ima izvestaj, ima svoje telo kao dokaz, sram te bilo branis psihopatu.

  4. Sve je to posledica lošeg zdravstvenog osiguranja,loše zdravstvene zaštite,lošeg zdravstvenog kadra koji se prima po preporuci vladajuće stranke,loše opremljenih bolnica,ptenatrpanost,velikog opterećenja zdravstvenih radnika,gubitka sposobnih i sa iskustvom koji su otišli u privatni sektor i inostranstvo.Mora da postoji krivac.Ne znam,ali znam da je za to odgovorna država,odnosno onaj ko je vodi.Takođe i znam da 12 godina isti vode ovu državu.

    Neverovatan zaključak. Kako vas nije sramota?

  5. Odlično, polupismena žena tumači rezultate obdukcije. Još bolje, Danas sve uzima zdravo za gotovo i već presuđuje kao da su novinarai Danasa i lekari i tužioci i sudije…

  6. Ministarko, da li iskreno verujete u Boga ?
    Ili samo za lokalne medije. Kazete lovna vestice. Sramota me je sto zivim u ovako uredjenoj drzavi.

  7. Zna se šta se radi sa ubicama. Kako misliš da ubijaš, a da ne trpiš posledice?

  8. „Nasilna smrt“ nije sudskomedicinska dijagnoza nego novinarska. Nacionalna prozivka je čist politički manevar. Ovo je kao kad bacite kosku među gladne pse pa se oni pobiju.

  9. Nije tačno da je svaki porođaj nasilan, nemojte da lažete žene da je akušersko nasilje normala. Moj porođaj nije bio nasilan, ostao mi je u sećanju kao najlepša uspomena, i to samo zbog profesionalnih doktora i sestara. Hoću da kažem da nenasilan porođaj je moguć i treba da bude normalna stvar.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.