Završeno saslušanje maloletnog K. K. u slučaju "Ribnikar", obratio se advokat porodica oštećenih 1Foto: N1

Advokat Ognjen Božović, punomoćnik porodica oštećenih, izjavio je da je završeno saslušanje K.K, maloletnog ubice iz Ribnikara i da je sledeće suđenje zakazano za 1. novembar, prenosi N1.

Božović je nakon završetka današnjeg ročišta rekao da je njegov utisak da je suđenje bilo dosta emotivno i da „smo dobili odgovore na brojna pitanja“.

„Mislim da je pred nas stavljena jedna slagalica koja treba da se uz pomoć tužilaštva, suda, ali možda i zdravstvenih ustanova i ustanova socijalne zaštite složi kako bismo došli do razrešenja onih glavnih pitanja koja muče srpsko društvo u pogledu 3. maja, tj. zašto i kako se ovo dogodilo, šta je time želelo da se postigne i verujem da će ovo danas što smo čuli biti jedan važan korak ka tome“, rekao je Božović.

On je naveo da se suđenje nastavlja 1. novembra i da je prema njegovom mišljenju današnji iskaz značajan za sam krivični postupak.

„Ulazimo u jednu završnu fazu saslušanja svedoka, nakon čega ćemo videti dalje kako će se materijalni dokazi izvoditi i koliko će ovo još trajati“, rekao je Božović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari