Zbog čega je Memedović dao otkaz na RTS-u?

Ostavite komentar


  1. Ni za Belu lađu nije prihvaćena Gutovićeva cena. Pružao je žestok otpor, da se bilo kakva konkurencija pojavi na RTS-u, kao da on jedini, bogom dan, da radi takve emisije. Uostalom, dajte sada nekog mlađeg.

  2. Da li treba da plačemo, što je neko na RTS radio tri posla a primao trinaest plata…

  3. Безобразно, бахато, сви су се претворили у новац и воде се чисто интересном логиком! Колико год да је законски исправно, морално није да радиш за јавни сервис и паралелно за неку своју продукцији, којом згрћеш милоне!

  4. Dok u radno vreme (za platu na RTS-u) jedem i pijem skoro besplatno u internom restoranu RTS-a, smišljam kako ću za koji minut u studijima RTS-a, kamerama RTS-a, kamermanima i toncima RTS-a (naravno na račun RTS-a) snimati svoju privatnu emisiju… i tako više od tri decenije… klikne mi nešto da dam otkaz RTS-u. „Sasvim prirodno“.

  5. Jel to onda znaci da ako berem maline prepodne kod jednog ne smem popodne na drugom? Ili, jel to onda znaci da ako radim u domu zdravlja ne mogu i u privatnoj klinici?

  6. Znači win win za njih sve, samo mi plaćamo Memedovićevo Sasvim Prirodno s….e

  7. Ovo je državna firma i naše pare, a ti ne moraš da izlaziš iz malinjaka, nas se to ne tiče… Lekare u privatnoj klinici ne plaća država.

  8. Nije Memedović ni malo mutav. Prodavaće RTS svoju emisiju po četiri puta većoj ceni. Dobro smišljen plan.

  9. RTS treba sto hitnije da rascisti sa svima koji uporedo rade za druge produkcije. Ima dosta i lepih i pametnih i govorljivih koji mogu da budu i spikeri i voditelji a i autori. Memedovic, Kristina Radenkovic, Aneta i svi njima slicni aut iz RTS…

  10. Morao da ode jer je najuren. Videćemo gde će imati takvu pogodnost da koristi resurse kakve je imao na RTS. Sramotan I bezobrazan lik

  11. Jel Potera neizostavna na RTS,ima valjda i drugih pametnih sadrzaja a Memedovic neka proda Poteru drugim kucama ako moze.Neposteno je primati platu u jednoj kuci a pritom joj prodavati nesto .

  12. Cudi me da je toliko dugo ostao tamo. Vrhunski profesionalac! Sad ili na Novu ili na N1 kao i ostali profesionalci.

  13. Emisije su ok,pogotovu Sasvim prirodno, ali on bahat ,Rts bahat,kumovska veza !

  14. Zaista ima botova koji prate list Danas. Zašto četiri puta skuplje da je proda, pa zato što je to njegova autorska emisija, i zato što je gotovo svi gledaju, i zato što vredi, i zato što nije Zadruga… Zato što konačno u ovoj zemlji treba naplatiti ono što vredi. Jedino nije jasno zašto svi plaćamo dodatno pretplatu na RTS kada već plaćamo kablovske operatere. Neka se sam RTS izbori ovakvim i sličnim emisijama za svoje plate, a ne uvlakačkim političkim diskusijama.

  15. Pod hitno zabraniti inženjerima, električarima, vodoinstalaterima, … koji rade u javnim preduzećima da rade te poslove i privatno. A kad političar prima 10 plata od države onda je to OK.

  16. Ako doktori mogu da rade privatno i drzavno,moze i Memedovic.Pre ce biti da se nije slozio sa nekom politickom odlukom lokalnih botova u upravi.

  17. ako dobro razumem taj aranzman ce biti po njega jos bolji od dosadasnjeg? Sto se mene tice Potera je ionako dosadan kviz a Sasvim prirodno nije lose ali je vise smorio sa tim zalopojkama o propadanju nasih sela. Protom on zivi u glavnom gradu. Pa mozda je i vreme za neke nove ideje na RTS-u

  18. Kao posvađaš se sa nadređenim, pa onda po 4x višoj ceni prodaješ istu robu u istoj firmi, naravno o tuđem (državnom) trošku.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.