Zbog čega je noćas pulsiralo nebo iznad Pančeva i Beograda i zašto su se građani uznemirili?

Ostavite komentar


  1. A jesu l’ bili uznemireni kada su im padale NATO bombe po Pančevu i Bgd ? Sprovedite anketu pa objavite. Ako smete.

  2. @Antiprotivan
    Hajde iskulirajte malo. Nikome nije prijatno kad im padaju bombe, posebno nije bilo Japancima posle kad su to bile atomske bombe, ali, nakon 25 godina, uveliko su gurali dalje za dobrobit svoje budućnosti. Isto važi i za Francusku i Nemačku. I da, nisu nama padale bombe potpuno bez prethodnih naših grešaka. Nije baš kao kad bi sutra neko krenuo u dvoipomesečno bombardovanje Islanda.

  3. Bravo za kometar antiprotivan, nadam se da nisi profesiobalni komentator ili kako ih već zovu. Samo da kažem možemo da oprostimo ali teško da možemo zaboravimo.

  4. Uznemirili su se jer su se doselili iz kojekakvih nedodjija, i sve im je cudno. Mi sto zivimo u Pancevu znamo o cemu se radi, i niko se ne uznemirava zbog toga. To se desi i kad „ispadne“ pogon, pa se los proizvod spaljuje na baklji.

  5. Najjaci su ovi sto komentarisu doseljenike. 😀 Ljudi su se oduvek doseljavali, raseljavali, migrirali…. Ne razumem koja je to ogranicenost u razmisljanju. Pa i svakog tog pancevca neki predak je dosao iz nekog sela…:D

  6. Geo magnetna aktivnost sunca najaceg inteziteta 5 stepena,nocas je izazvala svetlosni efekat polarne svetlosti ,, Aurora,, videla se sirom Srbije, Evrope,SAD. Nemojte obmanjivati javnost nekakvom bakljom iz Panceva.

  7. Ja sam domorodac u Pancevu, zivim tik uz juznu zonu pa mi nije prijatno kad mi se i krevet trese od te buke, a o bezopasnosti pricajte nekom drugom i o tome da smo starosedeoci navikli na to. Jer sve je jace i jace kad god se to desi a u zadnj vreme sve cesce i cesce7

  8. Pele: Znači ,ipak smo mi krivi što su nas NATO monstrumi bombardovali. Inače,Japan je kolonija,kao i Nemačka,kao i Francuska. Ni po koju cenu u NATO. Sa monstrumima ne treba imati ništa

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.