Zbog kovida zdravstveni radnici kragujevačkog Kliničkog centra neće moći na odmor od 6. septembra 1Klinički centar Kragujevac Foto: Pressek

Imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju izazvanu širenjem zarazne bolesti kovid-19 i potrebu zdravstvene ustanove da omogući kontinuitet u pružanju zdravstvene zaštite neće se odobravati godišnji odmori zdravstvenim radnicima Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac od 6. septembra ove godine, stoji u Naredbi koju je danas potpisao doc. dr Predag Sazdanović, direkotor ove ustanove.

U Naredni je navedeno i da svi oni zdravstveni radnici koji se nalaze na godišnjem odmoru od 6. septembra prekinu isti i da se u što kraćem roku vrate na posao. Za izvršenje ove Naredbe, kako stoji u dokumentu odgovoran je rukovodilac organizacione jedinice a odstupanje od nje, moguće je samo u izuzetnim okolnostma uz odobrenje direktora UKC Kragujevac.

Postupanje suprotno ovoj Naredbi predstavlja nepoštovanje radne discipline, naglašeno je na kraju dokumenta koji potpisuje doktor Sazdanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari