Zbog nedostatka kvoruma bez razrešenja Arsenijevića

Ostavite komentar


  1. Mislim da je Arsenijević trebao ranije da se pokupi i ode dostojanstveno uz ostavku. Jači od države ne može da bude. Malo mi je žao njegovog sina, ali ako ima zakonskih propusta, onda nema dileme. Što se tiče bahatosti, pojedini dekani i direktori su privatitovali fakultete i škole. Skupe savet od svojih ljudi i vršljaju do mile volje. Tome mora da se stane na put. Odličan je primer i Komisija za akreditaciju, koja se smatrala jačom od države i pri tom načinila mnoga krivična dela. Moraju da odgovaraju svi koji funkcionišu poput ovog rektora i raznih Ćemala, Milivojčevića, Predićke, Pekićke Miloševićke i slično.

    1. Žao i meni dečka, ali mu tata to upakovao uz pomoć dekana, da doktorira pre nego što završi fakultet.

  2. Lako je brzo presudjivati. Premijer i nadlezni ministar su daleko ispod sistema u koji se mesaju. Ona je zavrsila neke skole negde po svetu a ministar kao geograf nije u knjigama za odnovnu skolu utvrdio granice drzavevu kojoj je ministar.

  3. Razorni kancer je zahvatio kg univerzitet. Nema sanse da prezivi, izuzev ako sns kadrovima koje predvodi penzioner branislav jeremic ne bude zabranjen pristup na sve institucije ovog univerziteta. Metastaze ce ubrzo stici i na ostale univerzitete. Raznosac i generator divljih celija je ministarstvo prsvete i sns vlast.

  4. Da li Savet da održavaju svakog dana dok ne budu imali kvorum da ne podrže razrešenje već bivšeg rektora ili da imenuju vd rektora iz redova Arsenijevićevih poslušnika? Sramota je šta rade i kako devastiraju fakultet. Kakvu sliku pružaju o Kragujevcu, nije ni čudo što će drugi Univerziteti obustaviti saradnju sa Univerzitetom u Kragujevcu.

  5. Moratorijum na ovu temu! Ako Arsenijević ovako konstantno degradira Univerzitet ne moraju i mediji da učestvuju u tome!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.