Zbog poruke da su na protestu u Beogradu: Restoran „Špajz“ se seli iz lokala novosadske „Tržnice“

Ostavite komentar


  1. E, zbog ovoga izlazim i ja na proteste! Nisam do sada išao, ali sada hoću! Sramota!

  2. Istina je na pola. Lokal na Ribljoj pijaci je jako teško dobiti, pogotovo zbog povlašćenih cena zakupa, primera kvadrat na mesečnom nivou košta oko 400 – 600 dinara!!! Što dalje znači da je Špajz plaćao mešečnu zakupninu oko 18.000 dinara, za lokal u samom centu grada. Gde je zakup ide do 1000 eura na gakvim lokacijama. E to može da dobije samo neko ko je blizak sa….dalje znate. Malo vas podržavam kad su beneficije, malo vas ne podržavamo kad je cool.

  3. Komšije već slave, malo mirno da spavaju. Nebrojeno puta pravili buku.

  4. Mozda da rade puno radno vreme?Nekako bi se onda nakupilo za kiriju.Ali samo napred….samo ako opet ne budete radili puno radno vreme …opet nece da bude ni za kiriju…

  5. Nikad se mi nećemo civilizovati. Polizika i stranka za joju si drži u sebi pa na izborima zaokruži. A ne da bilo koga maltretirate svojim seljačkim pilitiziranjem. Šta mene briga gde si i za koga si, ja ne dolazim u radnju po tvoje političko mišljenje več da kupim robu koju prodaješ.

  6. Bravo za Špajz, a za ove diskriminatore i uništitelje naših života ne postoje fine reči u našem rečniku. Vi ste Bruka ove zemlje. Sve ste podredili vašim stranačkim interesima. Oteli ste državu, javna preduzeća, pijace, parkinge, zgrade, rudnike, šume, planinske reke, i što je najgore vaš vodja je prodao Kosovo. E sada je dosta. Vi ćete u Špajz istorije, gde ćete ostati zauvek kao najveći zlotvori sopstvene zemlje, . Svi na ulicu i tražimo Prelaznu vladu.

  7. Nisam do sada posecivao navedeni lokal. Zamolio bih Vas da po otvaranju objavite clanak o novoj lokaciji,rado cu doci! Sloboda za sve!

  8. Ovo je borba slobodnih građana protiv organizovane mafije i zluradih poltrona.

  9. Špajz! A da, to su oni bahati koji te psuju i vređaju ako želite da prođete sa dećijim kolicima .

  10. Ovo su deca Miloševića, očekujte još gore. Tako je bilo i 2000.god.
    Dakle, GOTOV JE!!!

  11. Žao mi je zbog razloga otkaza, ali mi nije žao što odlaze, više puta su se bahato ponašali prema stanarima, organizovali svirke, žurke sa veoma ozbijnim ozvučenjima i malo „flertovali“ sa SNS društvom. Daleko ima lepa, nekulturna kuća.

  12. Šta je čudno, radiš protiv vlasti, vlast uzvraća udarac.
    Ono što niko od onih koji pozivaju na proteste ne shvata je da su manjina. Zalažu se za demokratiju, a demokratija je vladavina većine. Možda bi trebalo prvo ti da promenimo, da damokratija bude vladavina manjine.

Ostavite komentar


Društvo

U Srbiji 306 zaraženih korona virusom, pozitivna i dva člana Vlade: Kako sprečiti dalje širenje? 7

U Srbiji 306 zaraženih korona virusom, pozitivna i dva člana Vlade: Kako sprečiti dalje širenje?

U toku prošle nedelje u Srbiji je od 1.207 testiranih osoba na korona virus 306 bilo pozitivno, saopštio je kasno sinoć Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut". Pre toga, javnost je obaveštena da su i dva člana Vlade Srbije, najpre premijer Miloš Vučević, a dan kasnije i ministar saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić pozitivni na korona virus, zbog čega su u kućnoj izolaciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.