Zbog pretnji taksista otkazana tribina o slučaju CarGo na Pravnom fakultetu

Ostavite komentar


  1. Pre svega tribina nije otkazana zbog pritiska taksista, već zbog korona virusa i taksisti nigde nisu spomenuti na fakultetu. Ovo govorim iz prve ruke.
    Toliko o tome da bi nas kompanija Kar go naučila pravu.
    Ova kompanija je u sukobu sa zakonom i njihova tribina nije potrebna studentima.
    Ja sam student koji ima pravo na svoje mišljenje, i molim Vas da mi objavite komentar.
    Hvala.

    1. Svaka ti ka u Njeguša a ja bih dodao da svi mogu da vide da pretnji nije bilo neko oštra kritika na račun pravnog fakulteta. Kao po običaju cargo obmanjuje građanstvo.

  2. Čovek samo diže prašinu i skreće pažnju na car go! Zašto studentima ne objasni recimo što je ugašena fb stranica ili tviter nalog? Zašto ne objasni što je bez najave otpustio većinu vozača koji su podizali car go,i išli na proteste i branili vozače od oduzimanja automobila? Zašto ne objasni što li kasni plata? Zašto ne objasni uvođenje robovlasničkog sistema u car go i kažnjavanje vozača koji ne ispune nedeljnu normu-target? Ja sam bivši car go vozač,i pošto ste vi objektivno i nepristrasno javno glasilo,molim vas objavite moj poziv menadžmentu car go-a da sve ovo objasni…može i na pravnom fakultetu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.