Zbog uvrede Vučićevoj deci ustao ceo državni vrh

Najviši zvaničnici Srbije osudili uvredljivu poruku sa Tvitera upućenu šefu države: "Vučiću, dao ti Bog da se Danilo, Milica i Vukan raspadaju od raka, a i njihovi poptomci generacijama"

Ostavite komentar


  1. Ovo nije uvreda već želja. Lično ne volim da se dira u decu ni na koji način jer deca nisu u mogućnosti da biraju roditelje. Znači, ružna želja.
    Moja komšinica mi je pre dvadesetak godina kazala: dabogda i ti tvog sina sahranila kao ja mog. Njen sin bio narkoman. Prešla sam preko toga ali nisam zaboravila. Ružna želja koja govori o njoj.
    Ne bi me iznenadilo da je ovo iz SNS kuhinje. Ovaj se stalno zaklanja iza dece i pravi od sebe žrtvu. Jadna deca. Ne dozvoljava im da žive normalno.
    Kako to da ne znaju ko je napisao ružan tvit? Aleksandru iz Šapca su odmah pronašli i uhapsili iako je samo ružno psovala. Psovkama i željama, makar i ružnim, se ne ugrožava bezbednost. Kad neko hoće da od sebe napravi žrtvu i na dobar dan će se naći ugrožen.

  2. Nažalost, kako seješ tako ćeš i da žanješ. A deca tu nimalo nisu kriva. Mogao bi i tata malo više da misli na njih, u smislu, da li ih ugrožava sopstvenim ponašanjem zarad opstanka na vlasti.

  3. Kamo srece da je ustala i opozicija. Jednom za svagda da ostavimo decu po strani. U nase ratove politicke ne treba mesati decu.

  4. Sns je ovo postavio kako bi imao opravdanje da zabranjuje fb i tvt naloge neistomisljenika.

  5. Pa njegovoj deci niko nije pretio ! Zna se sta je pretnja , kada čovek kaže da ce licno i prilicno da mu naudi , njemu ili njegovoj porodici , a ovo sto je uradio je bila kletva tako da moze da ga tuzi SAMO za kletvu i iskljucivo za kletvu !!!

  6. Eli Vizel, americki knjizevnik, politicki aktivists, dobitnik Nobelove nagrade za mir i prezivela zrtva Holokausta, izmedju mnigih izjava i komentara imao je i ovu, sasvim jednostavnu: „Deca nisu kriva za zlocine svojih roditelja“.

  7. Istine i pravde radi treba reći: “ Netreba deci da trnu zubi ako su im roditelji jeli kisele jabuke“. To nevaži za one koji idu njihovim stopama.

  8. pa taj takozvani drzavni vrh cine sve do jednog Vucicevi licni vazali. U cemu je novost ili senzacija ?

  9. Ili: “ Deca trebaju da vaspitaju svoje roditelje dok su još mala “ a u suprotnom to prepuštaju nama.

  10. Koji državni vrh. Ne podmećite. Ja pomislio da su to Republički tužilac, vlada, narodna skupština, kad ono Bakarec, Lončar, Selaković. Bravo na do jedino vi možete spasiti nedostojno vršenje dužnosti Predsjednika Srbije.

  11. Pokušavaju mutnu vodu da naprave u izvorsku.Nema šanse jer je tolika nesposobnost ,ma svuda.

  12. Kad je tata onako uspesno desifrovao „skajp“ cudno da jos nije pronasao ovu protuvu iz svojih redova.

  13. Ne sećam se da smo na primer znali kako se zovu deca većine drugih visokih političara. Verovatno zato što ih roditelji nisu sami uvlačili u politiku. Kad uvlačiš decu u politiku, možeš svašta očekivati.

  14. Mnogo rizno uvlaciti decu nije hriscanski ali je pinkovski (pa to je manir roma Bore Santane) l citajuci komentare Vasih citalaca sve vise verujem u kuhinju Bakareca

  15. To nije uvreda nego želja. I nije isklučeno da je to urađeno po nalogu šefa, kako bi se ponovo digla prašina i tabloidi imali naslovne strane u histeričnoj odbrani Vučića i podizanju njegovog rejtinga koji je vjerovatno u padu. Ali ovo je tek uvod u predizbornu kampanju. A, kad se zahukta, Srbija će da „gori“.

  16. Ovo je kletva a ne uvreda.Ružno jeste ali nisam siguran da se kletvama krši zakon.

  17. Šta uradi mržnja u ovom narodu ? A,da je to isto neko rekao za decu opozicionih lidera,digli bi glas i trazili sankcije od EU ti isti koji sada komentarišu.

  18. Kad je potrebno neko od clanova sns-a napise nesto ovamo na tviteru i onda dignu halabuku u medijima , ko vise veruje AV.

  19. Ne treba niciju decu vredjati, to je sramno sa bilo koje strane! Gospodine Vucicu, malo sina vaspitajte da se ne slika sa kriminalcima, a najgote od svega toga je vasa recenica…“ Pa sta ako se slikao“??? Mooooolim?? Ne pa sta, nego pred narod,izvinuti se, priznati da je gresio i procesuirati ako ima zbog cega, e onda bi bio predsednik svih .. ovako vi njemu jos odobravate, idi ti sine slijaj se a tata ce to peglati!

  20. Uvrede upucene Vucucevoj deci su verodostojne kao i pokusaji atentata na njega.Iz kuhinje SNSoa je poteklo toliko mrznje i verbalne agresije da ih ni Sava ni Dunav ne mogu sprati.A poznato je da agresija rađa agresiju.Ambijent mrznje koje je ova vlast stvorila podseca na mracne stranice istorije ,vreme staljinizma i fasizma.

  21. Nazalost mnogi gradjani R. Srbije su u situaciji da imaju bolesne roditelje a potpuno su nemocni kada dodju na zakazani pregled kod specijaliste u bolnici i doktori im ne prime roditelje na pregled ili cekaju po vise godina na MR dok se drzavni vrh sa poltronima iz svojih stranaka leci neometano ili u inostranstvu bez cekanja i stresnog zakazivanja. Onda se cudimo otkuda ovakve javno izrecene zelje da se AVovi naslednici razbole, ovaj narod mnogo trpi ali zbog toga nisu odgovorna deca diktatora, ko zna pod kakvom su torturom i oni sami od strane svojeg oca krvnika i psiholoskog bolesnika.

  22. Doticni nalog treba zabraniti u Srbiji, nesto poput Rusije koliko me secanje drzi

  23. Nisam Vučićev pristalica ali to je bolesno, kakva osoba trebaš biti da ti to padne na pamet pa još i objaviš

  24. Ajde za početak da vidimo koji je razlog takve objave. Da li je normalno da nam se deca leče SMS porukama a država finansira promenu pola?

  25. Ljudi da nije neko iz radikalne opet??? Ovo podseća na Martinovića za govornicom….ah ne on je tada bio radikal, a sada je naprednjaka, ne bi mu priličilo….pa ipak sada radi za šest plata!!!!

  26. Ovu srceparajucu poruku plasirao je režim .Jer kako bi drugačije skrenuli pažnj sa fotografija , Vulina i kriminalaca.

  27. Spinovanje, sami sebi napisali poruke mržnje, ne biraju sredstva,zarad opstanka na vlasti. Ništa vam ne može pomoći.

  28. Jel to samo neoprostivo, I bolno za dusu, kad se deca predsednika vredjaju I’ll kunu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.