Zdenko Tomanović: Ubistvo inspektora Slobodana Milenkovića plaćeno 500.000 evra

Ostavite komentar


  1. Znamo da je istina. Ubiće sve što moze da ugrozi kriminalnu vlast. Na nama je da šetnjama , na društvenim mrežama , svakim mirnim otporom branimo Milenkovića i Mitića.

  2. SNS egzekucija se naj više plaši javnosti , zato sa svime u JAVNOST..odmah. !!!

  3. Tomanoviću, zna li se , koliko je plaćeno za ubistvo Olivera Ivanovića? Tu je, mnogo jasnija stvar i nalogodavac i egzekutor!

  4. I evo nas u 158.epizodi Televisa presenta mundo Jovanjica…da li iko u ovoj Srbiji misli da je neka Jovanjica predizborni program kad svi znaju da tu ničeg nema…vec svi policajci dali izjave, sem ovoga, i niceg nema sem neke suplje price, prodavanja magle, misleci da ce do izbora da se vuce prica pa da ce izbori da se dobiju nekom Jovanjicom za koju niti koga briga nit ko zna gde je nit ih interesuje…

  5. Milenković radi u MUP-u? Tamo ima hiljade kolega. Nisam video da ga je makar JEDAN javno podržao. To je za mene katastrofa i dijagnoza stanja društva. Mi nismo zaslužili ovakve ljude. Mi sno zaslužili sve najgore do nestajanja. Deco, žao mi je. Put pod noge. Ostavite ove parazite i nitkove neka se na kraju sami istrebe.

  6. Da se ne iznenadimo kao sto je bio slucaj sa Oliverom Ivanovicem i Vladimirom Cvijanom

  7. Ubice. Na zalost ovo im ni slucajno ne bi bilo prvo ubistvo.
    Na žalost mislim da je Dete najveća briga

  8. Ostavite se pretnji,niko se ovde ne boji takvih junaka.Sve se zna,pa neka nezavisno sudstvo pokaze profesionalizam-nista drugo.

  9. Ove ljude moramo zaštititi kako znamo i umemo. Ako se njima nešto dogodi, onda samo možemo čekati kada će doći po nas. Znate ono: nisam branio komšiju, nije to moja briga, nisam branio druga…, kada su došli po mene, nije više imao ko da me brani!

  10. I onda su drugi krivi kada mladi i obrazovani beže odavde… Ovo društvo je kolabiralo, kompas je izgubljen.

  11. Zašto odnah pomislim na jednog bolesnika koji bi mogao jedini da ima koristi od nestanka ovih policajaca?

  12. Kakav je ovo naslov? Iz njega se zaključije da je čovek ubijen, a da je za to plaćeno…. Stvarno bezveze… Nepismeno, ili je važan klik?

  13. Znači , porasla cena na tržištu svega, pa i likidacija. A šta kaže DRŽAVA ? hoće li se povodom toga oglasiti tužilaštvo.? A za “ Kasandru“ : znamo da si BOT, pa uzalud pričaš protiv istine.

  14. Vulin je nalogodavac broj 2 a broj 1 je big boss Vucic. Dokaza ima nije da nema ali jednostavno ne postoji sluzba u Srbiji koja sme njima da se suprodstavi

  15. Država ne želi da se obračuna sa svojim ljudima iz vrha vlasti. Trebalo bi gomila njihbda završi u zatvoru. A taman ih odlično krenulo. Nisu kriminalna već mafijaška organizacija

  16. Podrśka inspektorima! Jasno je da je suđenje samo farsa. Mafija kupuje vreme da zatru tragove. Posao budućnosti u Srbiji biće izgradnja zatvora veliĉine onih stadiona za koje se pitamo śta će nam, da mogu sve da ih smeste, o triśku drźave kako su već navikli.

  17. @Nikola, a dali si se iznenadio šta se desilo sa premijerom Đinjđićem i gardistima, a znaš koje tada bio na vlasti, pa si tada ćutao, zašto

  18. Нисам сигуран да им је то добар потез?!? Ако се деси онда је то знак да су инспектори били у праву.

  19. Ali najjače od svega da je Milenković hapsila ljude koji su ga pratili, a ispostavilo se da su radnici BIA-e… hahaha, zamisli koji su to agenti. Kakvu bezbednosno informativnu agenciju imamo, dobro da nam administrativna linija nije kod autokomande

  20. Zasto niko ne pise o ubistvu gardista,narod ne zaboravlja,zna ko je tada harao Srbijom,bar jednom budite realni.

  21. Žalosno je ovo napisati, ali srpski narod očigledno ima problem u glavi. Kakvo god zlo da se sprema ili se dešava, svi ćute i čekaju da prođe samo od sebe. Bez revolucije narodne nema nam spasa. Valjda će neko da preživi i nastavi pristojan život dostojan čoveka.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.