KBC Bežanijska kosa: Tri pacijenta koja su preležala kovid-19 ponovo inficirana

Ostavite komentar


  1. da li ste uzeli u obzir da je to rezultat nedovoljno preciznih testova koji sada dovode do zabune. Test koji pokazuje grešku od oko 30% je fabrika iluzija.

  2. Brzi testovi u ambulantama igg igm su najveci promasaj. To tvrde sami lekari koji su videli da pacijenti pozitivni na PCR,posle kragkog vremena i kontrole su i dalje negativni na brzom testu,sto je NEMOGUCE!

  3. Jel to ova sto je prelezala koronu pet sest puta -)) u svetu ukupno prijavljeno SEST slucajeva a kod nas vec tri … lepo

  4. Neverovatno je sa ja za skoro 10 meseci jos uvek ne znam ni jednog koji je ili je bio inficiran,a navodno oboljevaju oni koji su vec jedno bili zarazeni!!!Mnogo je ovde,u najmanju ruku,cudnih stvari.

    1. Suprugov kolega preminuo od Covida, drugi bio na respiratoru, biće na bolovanju još godinu dana. To što ne znate nikoga ko je oboleo, ne znači da Corona ne postoji.

      1. Tužno je da još uvek postoji neverica da je virus SARS COVID 19 potencijalno smrtonosan za neke ljude. Njih, na sreću, nije veliki broj od svih obolelih. Preminuli nisu samo brojke već nečiji roditelji, deca, rodjaci, supružnici, prijatelji. To je ono što nikada ne smemo da zaboravimo.

  5. Ili vam testovi ne valjaju ili pricate bezveze o vakcini.. nesto ima, svi postuju mere, a broj se povecava.. imajte poverenja

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.