Zekić: Glasala sam za zabranu spota SNS-a

Ostavite komentar


  1. Pitam se pitam, ko ovoj ženi veruje? REM je nezavisno telo??? Ono što bi trebalo da bude i ono što je trenutno, to su dva dijametralno različita pojma.

    1. Ovo je samo jedna dobra predstava vlasti za prost nsrid. Da bi se, eto, dokazalo da postoje nezavisne kontrole.
      Spot je snimljen namerno, da bi bio zabranjen. A tine se pokazuje nezavisnost REMa.
      Tako da imaju kontra Argument da nije ovo pod upravom SNSa.

      1. Mislim da Vas stranci plaćaju „za džabaka“. Bacili su pare na grlo koje trči samo „u detelinu“. Jedino što je dobro i na čemu bi Vam pozavideo i Baron Minhauzen, to je mašta. Ona zaista može svašta.

        1. Ova zena je nepristojna,drska,ne vlada materijom ja sam bila zapanjena sta je izgovorila

    2. Nikakva estetska pomagala im ne pomazu da prikriju odvratnost karaktera koji strci i u fizionomiji i u ponasanju.

  2. Neverovatno nadobudna, agresivna, nevaspitana, neprijatna žena. A to da je glasala za zabranu spornog spota može da priča nekom drugom.

  3. Taj spot je odradio svoj posao. Emitovao se dovoljno dugo da „izblajha“ ciljanim glasačima moždane vijuge, odmah je dobio i dodatnu reklamu, a sad će još da bude udareno na sva zvona kako su REM i SNS(!!!) zabranili taj spot jer nije po zakonu. A to znači da imamo i pravu pravnu državu, jel’te?

    1. Tako je. Taj spot je i pravljen s namerom da bi bio zabranjen. Razlog si lepo objasnio.

  4. Sve je to samo jedna predstava u ogromnom cirkusu,pod nazivom „Igra za debile“.

  5. ovo sto se u Srbiji desava,to je jedna surova antiljudska koreografija a zatim jos suroviji i smesniji folklor koji ide uz tu koreografiju.Publike nema posto i ona ucestvuje.

  6. Tacno je da je pravljen da bi se zabranio. a njena izjava to i potvrdjuje. Jer zasto bi o toj besmilenoj aktivonosti ona razmisljala, i zasrto bi je se ticala na bilo koji nacin? Osim, u slucaju da je zaista tako, i da je ona to znala. DA mene neko pita za nesto sto me se ne tice, ne bih imao stav o necemu o cemu nemam nikakav interes, ni stav. Buduci da ima stav, ima i interes. Buduci da „brani“ SNS, ocigledno je odakle interes dolazi. Inace njihov „stil“ su „provokativni spotovi“, pravljeni sa idejom da se o tome prica, posto nemaju neku smislenu temu. Ono, obicna kradja vremena.

  7. Jedina konkurencija Zorani Mihajlovic po tome koliko love ima na sebi u garderobi, nakitu I tasnama.

  8. obzirom da je spot i snimljen da bi ga vi zabranili to i ne čudi. Ali sinoć smo dobili opet potvrdu da vi ne radite svoj posao nego da ste deo propagandne mašinerije Faraona.

  9. neodoljivo podseća na reality zvezdu Vendi. Nadobudna, umišljena i fake na kvadrat.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.