Zekić: Kod mene pritisci ne prolaze

Povodom zahteva za smenu predsednice Saveta REM-a

Ostavite komentar


  1. Ova žena je bez stida i srama.Srbiji trebaju strucni, kompetentni, moralni, ljudi sa stavom kako u REM-u tako i u svim ostalim institucijama. Da nije napredna bratija zaposela institucije na grbači naroda, druge bi se pesme pevale.

  2. Znači ovo što radite je iz ubeđenja, pa nije ni čudo kakva je omladina kad gleda ovaj šund i nasilje na Nacionalnim televizijama bez ikakve kontrole REM a

  3. Treba je samo ignorisati ,njena ifuzija je pri kraju tik-tok .Bila si niko i bices niko

  4. Gospodja Zekic je SNS kadar i jedan od najvecih poltrona AV. Nema sanse da se smeni dokle god je doticni na poziciji.

  5. Pritisci i netreba da prodju , već da te pomere sa tog mesta! Nije to deda tebi ostavio…

  6. Svako ima pravo da ima svoje misljenje, ali nema svako pravo da ga iznese javno. OZ obavlja funkciju u REM-u i samim tim je javna licnost koja nema pravo da iznese svako svoje miljenje u javnosti.

  7. Taj nekakav REM odgovoran je za svu ovu bolest u medijima koja se prenosi na drustvene vrednosti.
    Izgleda da samo brinu da sve TV prenose samo americke stavove o dogadjanjima, a ne ruske, kineske, Madurove …tipa „U S.Koreji jedu svoju decu (kad nece da se pokore Amerikancima)“…
    Da bar kazu da jedu tudju, gde bas svoju.
    I slicne bolesti po ceo dan …

  8. A mozete li kada vec objavljujete fotografije doticne gospodje da izaberete neku lepsu, zenstveniju. Valjda postoji. Ovako deluje kao namerno.

  9. Videćemo tvoju hrabrost kad Vučić ode sa vlasti,nemoj samo kao oni hrabri,posle petog oktobra,da pričaš kako si naterana da to radiš.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.