Zelena stranka: Ova vlast najviše vređa inteligenciju Zrenjaninaca 1Foto: Grad Zrenjanin

Ovo je već ko zna koja vlast po redu, koja obećava da će rešiti ovaj problem, ali je zato ova vlast vlast koja najviše vređa inteligenciju građana Zrenjanina, saopštila je Zelena stranka Zrenjanina.

Kako se navodi u saopštenju te stranke, potpisuju se ugovori sa prilično nepoznatim, i bez dovoljno referenci, firmama za izgradnju fabrike vode, a onda se izgradi običan filter za mehaničko prečišćavanje vode. Ispostavi se da on nije dovoljnog kapaciteta, a kamoli da može hemijski i bakteriološki da prečisti vodu.

„Na kraju se donosi skupštinska odluka da građani plate i popravku famoznog filtera“, dodaje Zelena stranka Zrenjanina.

Oni se pitaju dokle će to da traje,“ili je zaista lobi trgovaca i proizvođača flaširane vode toliko jak da im svaka aktuelna vlast svesno ili nesvesno čini ustupke da ne izgube ovakvo tržište“.

„Do daljnjeg dragi sugrađani štrajkujte, protestujte, vezujte se lancima, ali uredno plaćajte, u ovoj obskurnoj situaciji sa pijaćom vodom i što je još važnije, odlazite redovno u markete i kupujte flaširanu vodu, jer bože moj, bar oni vode računa o našem zdravlju. Nemojte slučajno da pokažete građansku neposlušnost i prestanete da plaćate račune, šta bi pomislila aktuelna vlast, kao i one pre njih, da se vi nešto bunite“, zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari