Zeleni u pismu Borelju: Zbog odnosa prema Kini, zabrinuti smo da je Beograd iskreno zainteresovan za članstvo u EU

Ostavite komentar


  1. Pa naravno u Evropu,sva nasa deca odose u Evropu i Ameriku,koliko znam ,niko ne trci u Rusiju.

  2. Sva vaša deca u Evropi? Pa šta kukate onda? Kao što vidite, ovde ste mizerno mali, izbori su to pokazali.

  3. Srbija hoće u Evropu a radi sve suprotno i moli boga da je neprime. Vidim po komentarima i Pinkovani su počeli da čitaju Danas. Dobro je.

  4. EU imam mnogo prednosti i nekoliko velikih mana. Jedna od njih je što svaka politička grupacija-veća ili manja – pa i pojedinci imaju pravo, moć da u okviru organa i institucija EU predlaže i vodi neku politiku. To je nefukciono i često besmisleno, kao u ovom slučaju.

  5. A ne brinu se sto Britanci … naoruzavaju Kosovare. Dvostruki arsini zelene ratoborne Viole i njenih pajtosa.

  6. Mi hocemo u EU ali necemo u NATO da li je to gospodi iz EU jasno predoceno, izgleda da nije, jer zasto bi to bilo vazno, kada i zemlje istocne evrope imaju rusko naoruzanje a ne NATO standar pa to nije smetalo da budu EU clanice. Bilo bi bolje da se bave ekologijom i problemima koje ce imati sa svojim gradjanima zbog sankcija Rusiji. Ziveli

  7. Kao intelektualac koji je studirao ,specijalizirao na zapadu ,živim na zapadu ,kazem NE zapadu ,to više nije ono o čemu smo maštali ,čekam penziju za godinu dve pa kući ,deca i tako već i rade i žive u Srbiji i srećni su !

  8. @Anka
    Grešiš Anka, 100 000 Srba radi u Rusiji u Sektoru gradjevinarstva.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.