Zelenović tuži Vučića

Predsednik Vučić ispolitizovao pandemiju u Šapcu

Ostavite komentar


  1. Komandant Kriznog štaba. Manite se SNS’ovske militarističke terminologije! Treba koristiti termin predsedavajući, ili šef Kriznog štaba!

  2. Samo fanatici „s razlogom“ (čitaj:funkcijama,članstvom u odborima, poslovima na tenderima, zaposlenjima članova porodice…) mogu da veruju Vučiću.
    Nama ostalima je jasno da bi za vlast prodao sve nas (pa i ove iz gornje zagrade).Preostali bi samo mama,tata i bata – ni za decu nisam uveren !

    1. Apsolutno isto mišljenje imam i o bilo kom drugom političaru. Problem ove države ste ipak vi koji verujete političarima. Nije bitno da li verujete Vučiću, Zelenoviću, Đilasu ili nekom drugon, bitno he da verujete i da će cas preveslati, kao što i uvek preveslaju srpski narod. Naravno, svako od vas misli da je baš njegov političar iskren i ima najbolje namere, ne shvatajući da samo ispada glup i da nije ništa naučio iz istorije.

  3. A kome da ga tužiš kada je sudstvo trulo i pod njegovom kontrolom.

  4. Zelenović opet beži od odgovornisti. Ne može se večito svaljivati krivica na druge.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.