Željko Hubač: Šištanje na sveca

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Smena je žalosna. Naprednjaci i u Narodnom pozorištu. Lepo reče jutros na TVN1 poznati profesor da i oni koji čiste ulice i guraju kolica moraju u Naprednu stranku, pa onda naravno i direktor Drame.

  2. Uopšte nije čudno što je Hubač smenjen, ako se zna da je predsednik UO Narodnog pozorišta čuveni opat Aleksandar Gatalica kome je uzvišeni cilj da se posle čitanja uvodnika poslovne Mirele u njenom časopisu „Glob“, koji pas s maslom ne bi progutao, da se poput onog poznatog nam uskoro pojavljuje i iz frižidera. Sramno!

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 10

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras održan protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.