Šta je Željko Mitrović odgovorio Emiru Kusturici?

Ostavite komentar


  1. Ono kad se aktuelni režim i Služba (a ona je uvek aktuelna i prisutna) prepucavaju preko medija i društvenih mreža, a mi koji ih znamo već decenijama, kao i ko za koju „kuću“ radi, samo gledamo i smeškamo se. Mada ustvari ništa nije smešno.

  2. 2 poozbiljna trovača …skidam kapu emiru za opus sa početka karijere, ali politicki angazman mu je potpuno destruktivan O ovom drugom nema šta da se kaže

  3. Momci, na livadu, pa kao u dobra stara vremena, po adjutanta, 2 kubure i raspali. Pa ko koga, dzentlmenski,a ne ovako, smarate narod.

  4. Nije doduse kusto pominjao ni sina ubicu ni kcerku sponzorusu ni ubistvo drogom u interkontiju ni julske dane mitrovica..

  5. Nekad se znalo kako sa takvima ali ako se to napise javno predstavlja poziv na…….

  6. Pa jadno kao I uvek od coveka Koji nema Ni trunke maste I inteligencije da uradi nesto interesantno nego neku jadno splacinu.

  7. Zeljko Mitrovic je najvece zlo koje je Srbija smestila na ekran i dozvolila mu da se uvuce u sve pore drustva.

  8. @ Čarobni prašak, slazem se sa tim ….nego …za koga li rade ostali..ko je po tebi bez nekog pokrica bilo cije i bilo koje sluzbe…samo mi navedi jednog barem pa da vidim cisto koliko smo realni

  9. Нововековни дахија Жељко Митровић је највећи лопов којег је овај народ имао. Зато што је српском народу украо лепоту (културу). За ту крађу ће дебело да плати. И то ускоро!

  10. Željko je ostao veliko dete koje voli da se igra jako ozbiljnim stvarima!!! Nema on pojma šta sme a šta ne sme da se radi!! Nezreo!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.