Željko Mitrović: Non-stop plaćamo prekršajne kazne

Povodom odluke REM-a da protiv vlasnika Pinka pokrene postupak zbog ozoniranja u programu

Ostavite komentar


    1. Na šta porez, na uvoz kokaina? On je vlasnik televizije kao što je Dafina bila vlasnik Dafiment banke. Svakako to ga ne oslobađa krivične odgovornosti….

  1. Ova kreator ogromne medijske nesrece u Srbiji, koja je upropastila narod, morao bi debelo da odrobija! Plus za neplacanje poreza, plus za ubistvo svoje ljubavnice u hotelu „Hajat“, a njegov sin za ubistvo devojke na pesackom prelazu u Ustanickoj ulici.

  2. Ako non-stop, novcem koji dobijate iz budžeta, plaćate kazne, onda nešto ozbiljno nije u redu sa programom i trebalo bi vas zatvoriti. I televiziju, takođe.

  3. Kad konju 2-3 puta uskratis zob jer se rita, prestane sa ritanjem. Ovaj malo-malo placa kaznu i rita se i dalje. Zakljucak o nivou pameti?

  4. Kad ti možeš da laješ ovako „svaka budala u ovoj zemlji ima pravo na podnesak“, ja imam pravo da ti kažem da si budalasti otirač svake vlasti. Dobro si plaćen za otiranje blata sa đonova tvojih gazda. Kasno je za tebe da postaneš čovek. Kvar je nepopravljiv.

  5. Vi ste Željko odlično prošli. Kaznu koju će platiti sadašnji i budući građani Srbije, zahvaljujući Vašoj zaglupljujućoj televiziji (uz Vaše dupeuvlakačko podilaženje svim vlastima, koje ignorišu PRAVNU DRŽAVU ), će biti tragična i nepopravljiva.

  6. „Nije njima lako jer svaka budala u ovoj zemlji ima pravo na podnesak ili prijavu“…
    Kao što i svaka budala očigleno može da promoviše nešto i priča nebuloze, tripuje da je naučnik, a ima srednju školu.

  7. Mozemo da pljujemo po ovom coveku koliko hocemo, nije on problem, da nije on bio bi neko drugi.nije problem u njemu, mi plivamo na talasima demokratije od 90te, a on surfuje!! prosao je sve nase vladajuce garniture i dalje ce biti tu posle naseg Vodje, javice se novi vodja i on ce nastavaviti da surfuje. Narod kojije izabrao Tomu Grobara za predsednika Srbije, a posle je nastavio decko koji obecava!!, sta ocekujete od nas?? Nista, dobicemo 100e , kupicemo rostilj meso i pivo, i zaboravicemo na sve, prodajemo se kao gospdjice ispod plavog mosta za sitne pare (cast izuzetcima) i cekamo da Bosko iskuka neku reakciju iz EU da nam pomogne, nece!! Znaju oni sa kim imaju posla!! Pokojni Premijer je lepo govorio ali nama je uvek kratka pamet!!

  8. Žeks Plaća kazne??? Hahahahaha………………. Bolji vic skoro nisam čuo.

  9. Šta će vam tako nešto u listu,stvarno mu nije mesto medju nama…..lepši je život

  10. Poštovana gospodo lekari i medicinski radnici. Ovom prilikom bih vas pozvao da pronađete još jedan papir i da nas izvestite u kakvim ste uslovima radili tokom pandemije, jeste li imali dovoljno materijala i opreme, i da li su zvanične brojke tačne ili ne. Napišite jedno saopštenje, potpišite se svi i ne može vam niko, ali baš niko ništa. Ovako, ostaje samo zapisano i to da je bagra uspela da opogani i vašu plemenitu profesiju. Ako sad budete ćutali, onda ćutite zauvek! Ni reč više o platama i uslovima rada. Narod je uz vas!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.