Željko Mitrović tvrdi da ne duguje porez

Ostavite komentar


  1. A da se priveri u Agenciji za osiguranje izvoza?Mozda oni znaju kako je Zeljko izmirio porez.

  2. Ma gde bi,mama Mirino posvojče,,pa jel i nova Premijerka dala upravo Pinkoviziji,,predeksluzivu,,u stilu,,nastavka kontinuiteta,,Vučkolendskih,,uspeha,,,a,,ON,,TEK,, DVA PUTA INAUGURISANI,,NIKAD NE PRITISKA PRAVOSUĐE,, I KRŠI ZAKONE..JEL,DA.?.

  3. Ne znam za Rodića (sve i da je istina to što kažeš), ali kad ti to kažeš, ti – MORALNA GROMADA (propagator i tvorac najvećeg medijskog šunda od osnivanja TV Pink do danas, a u slobodno vreme i "politički preletač za poneti". U dilemi sam samo za jedno: Da li si lepši ili pametniji????????????

  4. Mozda je i platio porez, ali meni nije platio deset meseci rada na TV Avala. I dobio sam spor na sudu i ne mogu da naplatim potrazivanje od pete TV sa nacionalnom frekvencijom, koja nije ni ugasena (formalno, kao firma), niti je u stecaju. Zivela Srbija.

  5. Na dva racuna TV Avala, do kojih sam dosao, nema sredstava. Nije dug samo prema meni, vec prema svim bivsim radnicima.

  6. Zašto ne objavite komentar koji nije po Vašem ukusu?Smradovi.

  7. Sve ološ pohlepni i lopovsku, svi su isti, kao da su sišli sa iste pokretne trake. Ovaj lik se obrtao oko svake vlasti, licemer, zna šta mu je sin uradio, i još bezobrazno kritikuje drugog. I Rodić nije ništa bolji, sad je na strani naroda, jer ga je opet neko prevario, i sad navodno iznosi lopovluke vlasti, koja je u istoj kategoriji sa njim. To je sve znao i do pre mesec dana. A tada ih je kovao u visine… E sad, ajmo malo na stranu naroda. Ološi licemerna i pohlepni, doći će va crni petak, svima vama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.