Žena kojoj je porodica poginula kod Kraljeva puštena na kućno lečenje

Ostavite komentar


  1. Ne shvatam ko je pustio tu tragicnu osobu na „kucno lecenje“. Ona moze pod psihickim i dusevnio-emocionalnim sokom izvrsiti samoubistvo. Smatram da je trebala biti zadrzana na psihijatrijskom odeljenju pod medikamentima i docnije adekvatnom terapijom. Ima li mozga u ovoj proniji ?

  2. A ministar vojni i vrhovni komandant jesu li se oglasili?Vojska počela da ubija sopstveni narod?

  3. Ukoliko ova jadna zena izvrsi samoubistvo, direktor opste bolnice u Kraljevu Bogdan Mrvic mora biti uhapsen.

  4. Za vreme ove vlasti pao je helikopter sa bebom i izginuli su civili i vojska, vojnik se ugušio u tenku za vreme vojne vežbe, i evo sad vojno vozilo pregazilo ljude. Da li je ovo najveći broj žrtava u mirnodopsko doba? Kako je ovoliki nemar uopšte moguć?

  5. PA zeni treba strucna pomoc, a oni jedva docekali da je posalju kuci, umesto da neki psihijatar, sestra budu uz nju, da prezivi ovo zlo… Joj sramote!

  6. Kakvo crno kućno lečenje !?
    Da li su oni normalni ?
    Ta žena mora biti u bolnici uz svu pshilošku pomoć, da nađe snage i prebrodi tragediju koja je snašla. Kakvo je to zdravsto koje ne razmišla o tome.

  7. То је кад НАТО управља нашом војском, а Хил читавом земљом!

  8. To se u stranoj zemlji nebi moglo desiti da lekari puste kući, ženu koja je doživela pre svega psihičku nesreću na naj strašniji način a onda i fizičke lomove, pustiti kući bez veze

  9. Stvarno ovi ljudi ako ih tako možeš nazvat nemaju stida isramote.E moja Srbijo šta si doživela kakva te bagra vodi,vodi u nepostojanje.

  10. Nemogu da verujem da zenu koja je prezivela tesku saobracajnu nesrecu i izgubila celu porodicu puste na kucno lecenje. Da li smo mi normalno drustvo ?

  11. Kažu da je vozač vojnog vozila “ imao alkohol u krvi“. Tako je i pilot helikoptera major Mehić “ isto bio pijan“…..

Ostavite komentar


Društvo

Stojković i Kokanović o litijumu: "Vlast u Srbiji „sve radi protivno Ustavu i zakonima“ i folira pravne procedure" 9

Stojković i Kokanović o litijumu: „Vlast u Srbiji „sve radi protivno Ustavu i zakonima“ i folira pravne procedure“

Koopredsednica stranke Zajedno i profesorka Biološkog fakulteta u Beogradu dr Biljana Stojković ocenila je da je aktuelna vlast u Srbiji "totalitarna" i da u našoj zemlji "ne postoji demokratija, kao ni pravne i političke procedure". Ona je istakla da vlast u slučaju kompanije Rio Tinto i projekta Jadar "folira pravne procedure, dok sve radi ispod žita".

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.