Umrla žena koju je udario otpali točak autobusa

Ostavite komentar


  1. Ides ulicom i ubije te dotrajali autobus gsp-a
    Saucesce porodici ove nestetne zene

  2. @Bane ruiga njega za nesrećnu ženu, samo da sedne ponovo u fotelju. Nije on kriv, MI SMO KRIVI.

  3. Ovakve slučajeve treba kvalifikovati kao ubistvo, pa nek nastave da potpisuju da je vozilo ispravno bez pregleda…

  4. Zivimo u drzavi u kojoj kad izadjes na ulicu ne znas da li ces se kuci vratiti ziv. Da li ce te ubiti tocak, da li ce ti pasti dotrajala fasada zgrade na glavu, da li ce te rastrgati psi lutalice ili ce te neciji kum ubiti kolima… A kad se zalis i zoves „nije njihova nadleznost“. Polako ali sigurno propadamo, a dno se jos ne nazire. Saucesce porodici.

  5. Saucesce porodici nastradale gospodje.

    A za Sapica- stavi sliku ovog autobusa na bilbord … uz sloga „Nase amatersko upravljanje“

  6. Velika tragedija. Saučešće porodici. Ne treba zloupotrebljivati njihov bol i gubitak voljene idiotskim komentarima, politički besmislenim.

  7. Baš jezivo! Saučešće porodici nastradale sugrađanke. Gde su sada predstavnici vlasti da pokušaju da kažu bar nešto suvislo? Nema ih nigde Bitno im je da guraju svoje sulude projekte, da zatrpavaju Beograd svojim konfekcijskim soliterčinama koje grade u dilu sa belosvetskom mafijom !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.