Žene u crnom održale performans u Knez Mihailovoj

Ostavite komentar


  1. A koja je prosecna starost jedne prosecne ‘zene u Crnom’? … Zar je moguce da ni posle 25 godina uspesnog rada i ozbiljnih finansijskih sredstava na raspolaganju za njihove aktivnosti, nisu uspele da nadju nikoga ispod 60 da im pridrzi taj transparent od koga im ocigledno pucaju ledja?!

    1. Могле су да нађу, наравно, али свако нови би тражио и свој део, тзв. шап.

    2. Nemoj tako, Dujro, ne otkrivaj godine (ni u proseku). Još će neko da ih prozove babama u crnom.

  2. Nazalost,samo je u Srbiji moguce da postoje organizacije koje za cilj imaju otvoreno delovanje protiv Srbije i srpskog naroda.Nekoliko njih koji su placeni novcem onih koji Srbiju unistavaju decenijama.A Drzava to posmatra i tolerise skrstenih ruku.Sve dok u Srbiji ne bude promenjeno zakonodavstvo po kom ovakve zlocinacke organizacije nece postojati,mi necemo krenuti na bolje.Ovo je strasno!!!

  3. Bravo za hrabrost i poštenje! Bar neko da progovori o tome i da nas bar malo vrati u realnost. I osvesti, da vidimo šta se valja u sadašnjosti. I drugim komentatorima da poručim – imam 30 godina i rado ću se priključiti ovakvim akcijama, volonterski. Još nas u Srbiji ima časnih, ne brinite.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.