Žene u crnom protestovale protiv okupacije Palestine tokom festivala „Fa-la-fel“

Ostavite komentar


  1. Kao da nije dovoljno loše što si rođenjem podtao pripadnik jedne od suprotstavljenih nasilnih grupa, već moraš da budeš i gej. Volite ekstremističke organizacije, ekstremne sportove, ekstremnu ljubav, zbog čega bukvalno rizikuju smrt od ruku najbližih.

  2. Apsolutno! Ko nije bio tamo, na licu mesta, pojma nema koji je to teror – svakoga casa u svakom pogledu!

Ostavite komentar


Društvo

Polovina mladih u Srbiji planira da se odseli iz Srbije: Šta su naveli kao razloge? 10

Polovina mladih u Srbiji planira da se odseli iz Srbije: Šta su naveli kao razloge?

Oko 49 odsto mladih namerava da se odseli iz zemlje, a od ovog broja 28 njih kaže da još nije počelo da planira odlazak. Iako 31 odsto mladih sada ne planira da nastavi život van granica Srbije, ipak tu mogućnost ne isključuje, pokazuje najnoviji Alternativni izveštaj o položaju i potrebama mladih u Republici Srbiji za 2024. godinu Krovne organizacije mladih.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.