Žene u Srbiji u proseku sa 28 godina rađaju prvo dete, u EU prosek 29,4

Prema podacima Eurostata

Ostavite komentar


    1. До 30-те седе код родитеља, мажу нокте, шминкају се и вребају мајке да би се истресале на њих. Мајка јој је, наравно, крива што је пропустила да излази кад је мала 16 и 17 година и што је морала да полаже испите на факултету само да би јој се мајка хвалисала код својих баба комшиница. Кад роди дете та иста мајка јој га чува, храни и облачи, а она с ‘партнером’ дође у 5 по подне да га одведу кући. Успут и они ручају и још добију душевну храну истресајући се на мајку да јој је ручак неукусан и нездрав а да унуче није добро чувала, пошто су нова достигнућа науке показала да све треба радити друкчије него у старо време. На то се додају и јадиковке како им се ауто покварио и да би родитељи требало да им дају новац за поправку, као и да би добро било да им већ сада уплате летовање јер ће касније цене бити више. Чување деце за викенд се подразумева јер млади родитељи морају имати времена и за себе, партнер воли да игра фудбал с друштвом и да после тога иде на пиво, а ћерка мора да се излуфтира са другарицама у кафићу у Бетон хали или у Страхињића бана и тако покаже себи да се није деградирала у домаћицу. Иначе ће ‘пући’, оптерећена кућом, децом и досадним шефом на послу.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.