Prošlog utorka, oko 19 sati, u Moravskoj ulici u Požarevcu na Vojislava Perenčevića (1952) iz Požarevca naleteo je automobil, koji ga je udario prednjim delom i oborio na asfalt. Vozač za volanom, za sada, nepoznate marke automobila koji se kretao iz pravca sela Dragovca, nije se zaustavio da pruži pomoć unesrećenom pešaku koji je bespomoćno ležao na kolovoz. Samo je dodao gas i odjurio u nepoznatom pravcu.


-Te večeri vraćao sam se sa Gradskog hipodroma gde svaki dan džogiram. Posle treninga lagano sam trčao Moravskom ulicom prema gradu. Iznenada, sa zadnje strane udario me je automobil i zarotirao za 180 stepena. Usled siline udara ja sam pao na asfalt a automobil bez zaustavljana udaljio se u nepoznatom pravcu. Ubrzo je došla policija i Hitna pomoć koja me je prebacila u bolnicu gde mi je ukazana kompletna pomoć.

Požarevačka policija protiv NN lica podnela je krivičnu prijavu zbog obaranja pešaka i nepružanje pomoći povređenom i intezivno radi na pronalaženju počinioca ovih krivičnih dela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari