"Zgrožene smo izjavama srpskih političara"

Majke enklava Srebrenica i Žepa

Ostavite komentar


  1. Upravo ti što su se juče isprovaljivali na temu Srebrenice (Đurić, Dačić), dodvoravajući se velikom vođi, su najveće poniženje za Srpski narod i ne govore u ime velike većine građana Srbije.

  2. Postoje li u Srebrenici i okolnim mestima još neke majke čija su deca pobijena,ili je to nevažno jer su to neka tuđa deca.Dali i tu decu neko oplakuje i dali su se ta deca sama poubijala,ili su ih ubijali neki od onih koje oplakuju majke Srebrenice.Dali su majke Srebrenice ikad osudile Orićeva zlodela nad civilima(one ga grle i ljube)a zbog njega su njihova deca pobijena,jer da on i njegova banda nije ubijala i palila srpska sela sigurno nebi bilo odmazde.Nornalno niko ne može da pravda zločin koji je počinjen u Srebrenici ali ko nezna definiciju genocida,ne treba da zloupotrebljava tu reč.Genocid je kad se ubija sve od 1 do 100 godina starosti i žensko i muško a toga ipak nije bilo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.