Žigmanov: Srbija ne rešava probleme Hrvata

Ostavite komentar


  1. Beogradski pasaluk ne moze resiti probleme Srba a kamo li ostalih manjina.
    Srbi preziru b-pasaluk kao i Hrvati za vreme Srboslavije!
    Sto juznije, sve tuznije. Sve do kosovske granice!

    1. Pa što ne idete u Hrvatsku, ako vam je tamo ljepše. Prazna vam je Slavonija. Ja nikada ne bih živeo u zemlji koju ne volim. A u Hrvatskoj bi vam bilo lijepo.

    2. ti mi Joško mnogo ličiš na BROZa i Kumrovec.Rešava Srbija i vaše probleme ali ne političke,šta je hteli bi do Zemuna.

  2. Sto sedite u skupstini i dajete legitimitet Vucici umesto da bojkotujete rad skupstine kao i svaka prava opoziciona stranka, bojim se da ispod zita tece drava.

  3. А хрвати решавају питања Срба у хрватској ? Не прође недеља а ни дан да се не деси неко малтретирање Срба. Редовно за Ускрс и Божић се искључује струја у Барањи и Книну. А какав проблем хрвати имају у Србији ??

    1. Nemaju plaće od 1.000 eura a zaslužili su 2.000 eura. Onda , voljeli bi da to bude dio Hrvatske a ne Srbija itd.Voljeli bi da budu dio EU, i naravno NATO, jer je njihova prijecednica bila sekretarica u NATO.

  4. Sukob izmedju Srbije i Hrvarske je marksisticka zavera koju su sproveli Bosanci. Pavelic je iz Bosne, kao i svi ostali zlocinci – Mladic i Karadzic, a ni Milosevic nije mnogo dalje (Crna Gora, kao i Karadzic po rodjenju).
    Pitanje Srba u Hrvatskoj i Hrvata u Srbiji je i dalje pod velom anti-Hrvatske i anti-Srpske zavere koja je pravljena u Bosni vise od 100 godina. Bosanci su okupiali i Zagreb i Beograd, a u pitomoj Vojvodini su su napravili etnicko ciscenje nezabelezeno u ljudskoj istoriji.
    Srbija i Hrvatska trebaju biti saveznici protiv zajednickog neprijatelja!

  5. Imate mnogo veca prava od Srba u Hrvatskoj .Za pocetak table svih institucija u Subotici su ispisana i na Hrvatskom zatim nazivi ulica[po hrvatskim velikanima} ,dokumenti a po poslednjem popisu vas u Subotici ima 10% a Srba u Vukovaru 34,87% a znamo kako su prosle table na cirilici.Prema tome zakljucak je: ne daj boze da dobijete reciprocitet.

  6. Ni Srbija ni Hrvatska ne postuju manjine niti vole kada su u ulozi manjina . Zato su ,npr. Albanci na Kosovu resili svoj problem a to sto Srbi tamo imaju problem kao nacionalna manjina je direktno mesanje Beograda u stvari koje ne bi voleo njemu da se desavaju …

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.