Kad počinje zimski raspust u Vojvodini, a kad u školama u ostatku Srbije?

Ostavite komentar


  1. Ovo samo u Srbiji i nigde više u svetu. Svako selo ima svoje raspuste i pravila. Sramota. Teška sramota.

  2. Bezobrazluk,da li je sve ovo Srbija?šta su srbi u Vojvodini?nacionalna manjina pa ne slave srpske nego katoličke praznike.Pozivam sve roditelje iz Vojvodine da traže da sva deca u Srbiji imaju raspust u isto vreme i da svi slave ustavom regulisane praznike.Sklonite što pre ovu sramotu koju doživljavaju srbi u Vojvodini kada he prosveta u pitanju i molim odgovor na pitanje:da li su srbi u Vojvodini nacionalna manjina?????

  3. Vojvodina je deo Srbije ili čega ??????
    A i zakoni se primenjuju drugačije ,jer u Vojvodini MORAŠ sve i odmah da platiš.A Srbija ,pa tu mozes i da se „nacenkaš“

  4. Доћиће време као на Косово. Исти принцип. Ако је то све Србија онда исти закон. Нико не брани да ти кући славиш шта хоћеш.Која правна држава осим Србије овако се понаша ?

  5. Ja zivim u Vojvodini i to sto vi pisete je istina i normalno, sto bi nasa deca postupala kako katolicka imaju praznike, i nemogu da ukombinuju sa decom iz Srbije jer mi u Vojvodini smo manjina.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.