"Život je borba": Topalko pozvao na veliki protest protiv litijuma u subotu 1Foto: YouTube/ 24 minuta sa Zoranom Kesićem/ printscreen

Pevač Milan Topalović Topalko je putem svog Instagram naloga pozvao građane da izađu na veliki protest protiv iskopavanja litijuma, koji će se održati sutra u 19 časova na Terazijama.

Topalko je na ovoj društvenoj mreži podelio insert iz filma „Nebeska udica“, u kojem lik kog glumi Nebojša Glogovac objašnjava svom sinu kako se postaje šampion.

„Rečenica koja objašnjava ceo moj život. Borba… Nepprestana borba za pravdu… Za kvalitet… Za slobodu. Najlakše je ćutati. Biti kukavica… Prodaš brata, kuma, komšiju, veru… Zato što ti je sada tako lakše. E, to je razlika između kukavice i heroja… Zato 10.8. svi na trg Beograda“, napisao je Topalko uz gore pomenuti video.

Podsetimo, Topalko je dospeo u žižu javnosti kada je pre dva meseca kritikovao učestala gostovanja Aleksandra Vučića na televiziji, zbog čega nije mogao da nastupa u popularnoj Šarenici na RTS-u.

On je tada na Instagram profilu objavio stori pun kritike usmerene ka predsedniku Srbije jer je njegov nastup u emsiji Šarenica Vučić prekinuo svojim obraćanjem.

„I dođe čovek koji je 24/7 na svim televizijama i prekine mi emisiju jer ima nešto važno da kaže… što sam čuo jedno 23453244323 puta… Nije moglo da sačeka makar da se završi emisija koja je mnogo lepa. Neka mu neko kaže da otvori svoj kanal, pa ko voli i hoće da ga gleda – neka gleda“ napisao je pevač na svom Instagramu.

Kasnije je gostovao kod Zorana Kesića i u medijima iznosio niz kritika na račun aktuelne vlasti, zbog čega je na društvenim mrežama prozvan neformalnim „vođom opozicije“.

Njegove krtike nisu prošle bez posledica, jer su mu otkazivana brojna gostovanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari