Život pacijenta zavisi od snalažljivosti porodice

U kovid bolnicama sve manje mesta za pacijente kojima je potrebna hospitalizacija

Ostavite komentar


  1. Dragi moji sugradjani, kada sledeci put budu bili izbori, ili bar nesto sto lici na njih, setite se ovog raspada zdravstvenog sistema, sludjivanja ljudi tzv. Kriznim stabom, zatvaranja po 2 dana , koridorskih autobuskih linija za koje treba povlastica a ako je nemas izlazi iz busa – druge karte ne vaze, setite se poskupljenja testova na 9000 dinara u zemlji u kojoj je minimalac 33000, i potom ponovo, zaokruzite ZA NASU DECU -AV. Na taj nacin cete najbolje potvrditi teoriju Darvina o evolucijskoj lestvici i odumiranju vrsta.

  2. Prijatelj je dobio pozitivan rezultat na Corona AG test 09.12.2020. Sutradan odlazimo u Covid ambulantu na pregled. Uradjen pregled, data samo vitaminska i antipiretik terapija. Osecao se malaksao, imao groznicu. Otpusten na kucno lecenje sa savetom da se javi lekaru ako se stanje pogorsa. Posto je stanje bilo nepromenjeno, malaksao, imao temperaturu i posto prvi put nije dat antibiotik, odlazimo na kontrolu u Covid ambulatnu 2 dana kasnije. Tada je samo dat antibiotik, nije ponovo pregledan. Tri dana kanije je preminuo. Da, nazalost, morate biti uporni, snalazljivi.

Ostavite komentar


Društvo

Sofronijeviću ukinut pritvor 9

Sofronijeviću ukinut pritvor

Srećko Sofronijević iz Zvečana, koji je uhapšen sredinom aprila na prelazu Brnjak kada je sa porodicom krenuo u pravcu centralne Srbije, pušten je da se brani sa slobode, potvrdio je danas za Kosovo onlajn njegov advokat Nebojša Vlajić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.