Zlatko Kokanović i Nebojša Petković pozvani na informativni razgovor u BIA

Ostavite komentar


  1. Trebalo je da im odgovore da će oni biti na terazijama u 19h pa neka svrate na razgovor. Biće i još drugih građana sa kojima mogu da obave razgovor istim povodom, pa da ne troše vreme

  2. Ne laskaj sebi nisu te zvali nego si sam tražio da ideš kod njih …pada rejting pa daj šta daš…..

  3. Znači, patrolne šape, navijači, i ostala bagra će biti dovedena da pravi incidente. Kao ono 24.12.2023. No navikli smo. Vidimo se večeras na Terazijama.

  4. А ко сте ви да претите свима који се не слажу са вашим мишљењем и да позивате на насиље? Ако вас БИА не уразуми уразумиће вас народ. Доста нам је страних плаћеника.

  5. Još su sinoć počeli sa hapšenjem. Za odbranu Jadra i protiv planirane „Oluje“ za Srbe, trebalo bi da ustanu i protestuju i oni, koji tek sada mogu da shvate, da su glasali za srbomrzca, antipatriotu, koji zbog interesa stranaca i dodvoravanja rasprodaje Srbiju. Svi vi koji se tome protivite, možete biti uhapšeni, namlaćeni, osuđeni. Birali ste, imate. Pogrešna je bila ocena masovnosti sendvičara i podcenjena uloga korumpiranih državnih medija.

  6. pa, neka malo razmisle – ako imaju čime?!! Za koga to oni rade – za narod i državu ili protiv njega??

  7. Predsednik je mentalno još uvek iz Bugojna odakle mu je i deda. Njegove podmukle radnje za rasprodaju Srbije, odnosa do Kosova i tamo živećih Srba, do ogromnog broja srpskog naroda u Srbiji, jasno pokazuju na deficitaran patriotizam, inat, koji sve više asocira na srbomrzstvo.

  8. Нису позвани на информативни разговор , већ на претње.

  9. AV sebe promoviše sa Srbijom, po fazonu narod je uvek nekome sluga. U pravu je 1000%, tako smo preživeli.

  10. Vi pozivate gradjane da krenu ranije u 13 :22. Svaka vam cast, branitelji Srbije i srpskog naroda.

  11. Ne treba očekivati ništa posebno od večerašnjeg protesta. Vučić će još dugo vladati Srbijom, i to je, nažalost, realnost. Ko to ne može podneti, bar je sada lako napustiti ovu zemlju. Tokom 1990-ih nije bilo lako izaći iz Srbije, za razliku od danas.

  12. Hapšenja su i po Loznici,okolnim selima,u Radjevini isto,narode počelo je.Ovo kao 41-e.

  13. PROLAZI VREME PRETNJI I UCENA! UCENJUJU SE PRLJAVI LJUDI, A CISTE BRANI NAROD, NAJJACE ORUZJE SVAKE SLOBODARSKE ZEMLJE!!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. i 11. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.