Zlatko Kokanović pušten nakon informativnog razgovora sa službenicima BIA

Ostavite komentar


  1. Dragi Zlatko oni su već „doneli odluku“ koju nisu ni videli. Pred tobom i tvojim prijateljima i istomišljenicima je duga i mukotrpna borba sa puno bezobzirnih startova od strane vlasti. Molim te iniciraj novu peticiju protiv iskopavanja litijuma. Verujem da ćemo uspeti skupiti 1 milion potpisa. Ja bih prikupio u svom okruženju minimalno 100 potpisa protiv.

  2. Šta ovo treba da znači? Da li je ovaj čovek neprijatelj države ili su to oni koji predaju zemlju vekovnim neprijateljima? Da li Srbija treba da postane prčija Četvrtog nemačkog Rajha? Pamet uglavu narode!!!

  3. Srpski politicari se permanentno ulizuju strancima. Kako vlast tako i opozicija. A gradjani ce sami da procene, kao i uvek. Nisu ludi da brane postupke prodanih dusa.

  4. Zlatko kolko su ti dali para da ne talasaš više pošto kažu da nisi gadljiv ne pare

  5. @Silni
    Opet nisi doruĉkovao? Ĉekaŝ sendvič. Pazi po ovoj vrućini, parizer hoće da se zalepi za grlo

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.