Zna li Srbija šta hoće?

Pismo Emira Suljagića, direktora Memorijalnog centra Srebrenica

Ostavite komentar


  1. Simpatican tekst. Ko je dozvolio vojnike armije BiH u demelitarizovanoj zoni pod zastitom UN-a?

  2. Gospodine Suljagicu procitajte Tvrdjavu Mese Selimovica.Tu se opisuje propast I odnos Otomanskog carstva prema svom narodu! Ta zla imperija vise ne postoji na srecu svih u okruzenju. Tako da se morate navici da budete manjina na Balkanu

  3. Jedini koji prevrću kosti mrtvih iz devedesetih danas su bošnjački političari kao što je gospodin Suljagic. Koristeći žrtve svog naroda u političke svrhe sprečavaju iskreno pomirenje i pogled u budućnost.

  4. Da bi drzava postojala mora da postoji jedinstvena ideja, sistem vrednisti i koncenzus gradjana o zajednickoj sudbini.

  5. Uh ,ovaj kaze da ne mrzi, a samo mrznja i zlo izlazi iz njega. Tesko je i njegovima u kuci sa njim.

  6. Kada se kaže Srbija na šta se tačno misli? Srbija je teatar medijske lobotomizacije decenijama, ono, gde lud zbunjenog, gde caruje licemerje, gde svaki vladar radi ono što hoće i gde raste svakojako voće…. Neozbiljna država pa se od nje ne mogu ni očekivati ozbiljni pokušaji pomirenja, što se u svetu toleriše jer se ne mogu očekivati ni ozbiljna da ne kažem šta…. Sama, očigledno nema kapacitet za promenu, ko zna šta će do kraja da ispadne, a kako je u peak-u Zlatnog doba napuštaju na desetine hiljada mlađih i obrazovanijih, teško da će da ispadne nešto dobro,

  7. A zašto sluđujete ovaj narod,plasirajuci misljenje nekog anonimusa ?Ko je doticni gospodin uopste ?

  8. Ja samo vidim da se vođe sva tri entiteta, koji su istovremeno i trenutne vođe sva tri entiteta, valjaju u milionima evra, i pri tome huškaju entitesku sirotinju jednu na drugu. Srebrnica je baš takav primer – uleteli Srbi Bošnjacima u poslove pa da ih eliminišu. A u Bosni ima toliko raznih “Sebrnica“, da bi po novom zakonu trebalo pohapsiti pola stanovništva. Za stanovnike BIH bolje bi bilo da svaki svoje pohapsi, osudi i oduzme im imovinu, jer oni su krivci za sve što se desilo. SVI !!!

Ostavite komentar


Društvo

Šapić menja natpise na BAS-u: Izbacuje latinicu 10

Šapić menja natpise na BAS-u: Izbacuje latinicu

Svi natpisi, informacije i obaveštenja na Glavnoj autobuskoj stanici (BAS) u Bloku 42 biće ispisani ćirilicom i na engleskom jeziku, a uskoro kreće i menjanje svih tabli i naziva ulica, koje će biti samo tako napisane, najavio je danas gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, preneo je Beoinfo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.