Hrvati o zveri viđenoj kod Apatina: Crni panter uopšte ne postoji

Ostavite komentar


  1. Uskori ce prijaviti i vanzemaljce.
    Valjda se zna ako panter pobegne iz zoo vrta.
    Valjda se zna da li neko privatno gaji takve zveri.
    Valjda se zna da zivotinje ostavljaju tregove.
    Sta je od toga evidentirano sem glasina?
    Ovo zaista nije drzava.

  2. Obicna crna macka, vidi se po hodu po brazdama u njivi. Kicma joj talasa zato sto je mala. Kod velike macke se to nebi primetilo. Bolje narod da misli na pantera nego koliko kosta 1kg mesa i gorivo

  3. Sigurno je zver!Apatinski atar je poznat po dinosaurusima,akrepima i gremlinima.Svake godine se pojavi neko čudo.

  4. Kako mogu iz Zagrebačkog ZOO Vrta,da tvrde da ne postoji crni Panter.On pripada porodici mačaka,ali je auto htona vrsta. U ovom slučaju,radi se o životinji,koja je pobegla iz nekog ZOO Vrta !

  5. Sta god da je zasluzuje da zivi i nadam se da ce mu sacuvati zivot. Nema ih puno i stvarno bi bilo lepo da se zivot ove jedinke sacuva.

  6. Сигурно се ради о фотомонтажи неког шаљивчине, који се сада слатко смеје какву је збрку у јавности направио! Лале су познате као људи склони шалама! Какви пантери, какви бакрачи!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.