Zora Dobričanin i Viktor Gostiljac predloženi za Visoki savet sudstva i Državno veće tužilaca

Ostavite komentar


  1. Pravi izbor za tu visoku državnu instituciji. Oni inače već štite državne interese u procesima u kojima brane kriminalce koji ubijaju i napadaju novinare a bogami i Jovanjica je tu. Šta reći pravi ljudi za prave pozicije našeg „nezavisnog“ pravosuđa. Čestitam na izboru.

  2. Kakvi favoriti..advokati vrhunskih delikvenata,pa kako dobro brane svakako ce unaprediti sudstvo i tuzilastvo.

  3. Napredno(!), Nema šta. Hoće li se časni advokati i sudije ove zemlje probuditi iz zimskog sna, nekada? Kako je moguće da smo ovoliko zlo pustili, da nas nadvlada?!… Zar smo toliko slabi i loši ljudi? Šta još treba da se desi da bismo se ujedinili, izašli na ulicu i skinuli ovu ološ, jednom za svagda? To je vrlo prosto. Kad smo ljudi. Ljubav je žrtva, a izgleda da ne volimo svoju zemlju, čim smo dozvolili da nas mentalno sakate najgori đaci i slabi ljudi.

  4. Šta je sledeće. da Milorad Ulemek postane načelnik generalštaba, a Zvezdan Jovanović ministar policije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.