Advokatica Zora Dobričanin za Danas: Radonjić i Romić ne planiraju da tuže Srbiju, ali će tražiti naknadu štete

Ostavite komentar


  1. Szvet Zori Dobricanin je da se bavi nekim drugim poslom jer joj advokatura ni po kakvom osnovu ne odgovara.

  2. I Miskovicu smo platili 30 miliona evra odstete pa je jos dobio i Sava Centar po bagatelnoj ceni,sada cemo da placamo i ovim „nevinascima“!

  3. Slučajno, na naslovnoj strani odmah pored nalazi se tekst sa naslovom „Za greškom proveden dan u pritvoru odšteta i do 25.000 dinara…“
    Šta mislite, koliko će ova dvojica dobiti?

  4. Pa nije Miskovic sam sebe uhapsio,vec je to ucinio AV da dokaze silu.Pa posto doticni sveznajuci sve to organizovao bilo bi red da to sam i plati a ima i odakle,bata proslavljao prvu milijardu.Ali to ima u nekoj pravnok drzavi ali ne u ovoj zabiti.Uostalom „pa sta“nedam!!!!

  5. Tužilac koji je pokrenuo postupak treba da plati. Ako su se menjali i bilo ih je više neka podele.

  6. Све дође на своје место. „Држава“исплаћује „заслужени“ хонорар својим „службеницима“ за успешно обављен посао.

  7. Jel moguće? Hoće li dobiti pare i za emocionalnu bol koju su, tako pošteni a emotivno osetljivi, pretrpeli, zbog, sumnjam, namerno i svesno, glupo napravljenog optužnog akta?

  8. Nije sija nego vrat. Od koga ce da traze odstetu nego od drzave, a novac uplacuje narod jer je stoka koja mora da se placa i gine za lose odluke nesposobnih i neodgovornih. A ove nabildovane zenske usne koje spiniju su ista ona nedodirljiva sluzba kojoj pripadaju i nekaznjeni.

  9. Ako Branka Prpa kao jedini očevidac nije prepoznala u njima ubicu,a gledali se u oči,sta bulaznimo uopste o ovome. Pa ubili Kenedija i dan-danas dokumentacija o istrazi pod ključem i ubica nepoznat u stvarnosti!!! Ako ubica nije pronadjen u prve 2-3 god ubistva,nece ni biti. E ovo je sad sve posledica medijske hajke i pritiska … Mediji ne treba isto tako da se mesaju u posao sudstva. Sad ne bi placali tolike novce ni ovima.

  10. Naravno, država plaća ovakve usluge svakoj vlasti, isplatiće im ogromne sume za ubistvo.
    Narod treba da pozdravi ovakvo ponašanje države jer predsednik Huligan iz Jajinaca kaže da država mnogo voli svoj narod.
    Jednoga dana kada se otkriju ubice O. Icanovića i V. Cvijana država će takođe nagraditi ogromnim iznosima novca svoje verne i marljive sluzbenike.

  11. Uhapseni su 2014 godine , za vreme ove vlasti, platili su gradjani i Miskovicu platice i ovima . Neka se slobodno ovi placeni po slovu pozivaju na sudstvo i imaginarne institucije .

  12. A i red je da im se plati. Ne ocekujete valjda da neko ubija ljude za dzabe?
    Nema Zora dovoljno prostora na rezimskim medijima, pa da ispravite nepravdu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.