Zoran Đorđević: Iznad afera

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Sada ministar poljoprivrede obavlja poslove iz domena drugih ministarstava. Za Rad i soc pitanja, Zdravlja… Sve, jer je predvodnik liste SNS na izborima.
    Inače, koliko god se hvalili uspesima u testiranju na virus Srbija je na dnu evropske liste prema broju testiranih na milion ѕtanovnika. Samo su Bugarska, Albanila, Moldavija i Ukrajina lošije.

    1. Ovo sto se desilo i desava se u gerontoloskim centrima je kruna i zavrsnica trogodisnjeg izivljavanja zorana djordjevica na mestu ministra za rad, zaposljavanje, boracku i socijalnu politiku. U svakoj od oblasti za koju je zaduzen je ostavio neizbrisiv i toliko stetan trag,da bi u svakoj iole normalnijoj drzavi bio priveden bar na informativni razgovor. Doneo je zakone o radu u direktnoj sprezi sa najvecim poslodavcima, na stetu radnika naravno,ginu radnici na gradilistima svakodnevno i nikom nista, procenat nezaposlenih lazira na bazi broja odlaska mladih iz zemlje, zakon o borcima donosi direktno na njihovu stetu,potplativsi najveca udruzenja za uslugu cutnje, a sistem socijalne zastite je doveo do ivice opstanka i bez korone. Njegovi najblizi saradnici imaju krivicne prijave, afere, bogate se svih ovih godina zajedno sa njim, a ti narode moj brini o precedniku i njegovim ministrima, a ne o svojoj deci i unucima. Koliko ce jos ljudi stradati zbog neposobnog kablovskog majstora na mestu ministra, zorana djordjevica?

  2. Treba podsetiti na apel AV da se ne sme dozvoliti ulazak virusa SARS – KoV 2 u gerentoloske centre i izbeci upravo ovu situaciju kojoj je kumovao polu-sposobni nosac stampaca i multiuredjaja, otvarac rampe u ZIN-u, bivsi vozac i jedan od najgorih ministara ikada Djordjevic Z.

    Ovaj ministar je dao auto gol nasoj vladi, zdravstvenom sistemu… da ima obraza iz moralnih razloga bi dao ostavku ali…to se nece desiti poznajuci stanje u nasoj drzavi

    Veliki poraz ove vlade u borbi protiv ove opake pandemije! Nek nam je Bog u pomoci sa ovakvim ministrima!

  3. U kompaniji Comtrade nije bio nikakav ‘izvršni manager’.
    Inače ta grupa radikala ima vrlo sumnjive diplome, sa još sumnjivih ‘fakulteta’ … i niko nema pojma šta je njima struka, znanje, iskustvo …???

  4. Ministar za genitalije je sramota sam po sebi, vozač Jorgovankin, poslušnik i štetočina bez presedana, ponos AV-a i Brnabe, zaštićen ko eci peci pec mali zec, strašnije od horora.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.