Zoran Kostić Cane se oglasio o litijumu

Ostavite komentar


  1. Greška Cane, od Srbije je već napravljena gasna komora, Sodoma i Gomora, samo se spremaju „završni radovi“ iliti „glazura“.

  2. Nisam sklon, da o ozboljnom projektu kao što je ,,Jadar“ razmišljam na osnovu paušalno iznetih stavova Caneta i shodno tome donosim zaključke. Svestan sam da je to motivisano određenim namerama. Interesantno mi je, obzirom da većina njih nikada nije posetila taj prostor niti se pre ikada zalagala za očuvanje životne sredine, tako strastveno promoviše sada visoke vrednosti. To se samo deklarativno, jer osećaju potrebu da govore… ništa više.

  3. Bravo Cane. Jedino što ti ovde ne daju pare, nego samo da umreš. Pare od rude su nula. Samo korupcija.

  4. Bravo, Cane!
    Bravo što si prošao kroz sva iskušenja u ovoj državi i što si glas razuma.
    Bravo i za energiju kojom podstičeš druge da budu bolji, pametniji, hrabriji.
    Vidimo se!

  5. ne treba mnogo pameti i strucnosti da je litijum i njegovo vadjenje stetno za sve nas koji zivimo u srbiji. ko bi u srbiji imao koristi od vadjena litijuma? osim rio tinta, niko. ili mozda nekoliko pojedinaca ali zagadjenje prirode bi bilo sigurno i iseljavanje stanovnistva takodje. ne zaboravlaju nemci 1914 i krah njihov u macvi i gde bi sada da rudare. iz osvete jer nemacka je punija od srbije litijuma.ali nas litijum je sladji.

  6. …pa, od nečega se mora početi.Ako smo ćutali do sad, ne znači da tako treba i da nastavimo. A Vaš stav je…? I formirali ste ga na osnovu…?

  7. Strahinja* a šta očekuješ od kako kažeš ozbiljnog projekta litijuma neko bogatstvo?? Vidi se da si mlad i neiskusan, a ako spadaš u starije mada ne verujem onda si jako pokvaren i alav. Pre mala smo mi zemlja da bi se bavili rudarenjem a da nema velike posledice po nas.

Ostavite komentar


Društvo

Ponovo se izmešta suđenje Urošu Blažiću 8

Ponovo se izmešta suđenje Urošu Blažiću

Suđenje Urošu Blažiću, optuženom da je u selima Dubona i Malo Orašje kod Mladenovca u maju prošle godine ubio devet osoba, a ranio 12, izmešta se iz Centralnog zatvora u Beogradu u zgradu Višeg suda, saopštio je Viši sud u Smederevu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.