„Ne postoji nijedna muzička genijalnost kojom se može opravdati bahatost“: Sagovornici Danasa o Canetovom napuštanju emisije „Utisak nedelje“

Ostavite komentar


  1. Jeste bezveze sto Cane nije ostao do kraja emisije ali u njegovim ranijim javnim nastupima nisam primetio argumente zbog kojih bi smo previse zalili zbog pevacevog odsustva.

  2. Mislim da je Cane uradio pravu stvar. Aluzija na njegoh sluh (naravno ne muzichki) i uvreda da se dere i ne ponasha normalno, su bili vishe nego dovoljan razlog da napushtanjem kazhe shta je imao. Cane ni jednim postupkom ili rechju nije bio nepristojan ili je maltretirao. A mozhda su u pitanju neki stari rachuni, o chemu mi nemamo pojma.

  3. Pa bila je Olja nepristojna i bahata. Cane to nije morao da trpi… Prosto.

  4. Po reakcijama o „slučaju“,može se zaključiti,da je Cane,bio na „zadatku“…Olja traje ovoliko dugo,jer je profesionalac u svom poslu a i u „čitanju“ ljudi i njihovih namera.Cane je radio u korist svoje štete,na žalost

  5. Жао ми је, али Оља се није уопште понела са пристојношћу према Цанету. Одма’ увреда на рачун слуха, е јеси изгорела.
    Није ми је жао ње уопште, Цане је исправно поступио.

  6. Cane je ljubazan samo perma popovima na TV-u!!!!
    Na ulici je vrlo bezobrazan,uobrazen I arogantan….

  7. Oljača ? Ko je taj ? Brakus? Oni su ovde pozvani ili jedini pristali da komentarišu !? Ma daj….

  8. Kad se panker poceo druziti sa popovima, postalo je jasno na cijoj je strani.

  9. Volim Brejkerse, bio sam na preko 20 njihovih koncerata. A kada sam pitao Caneta da se fotografisem sa njim, odpalio me kao da sam zadnje smece. Arogantan, stari naduvenko.

  10. Neverovatno je da Olja nije ni pokušala da obuzda svoju dobro poznatu aroganciju.Morala je da zna da kod Cakanog to ne prolazi.

  11. Bahata je bila voditeljka, neznam šta izigrava, šapuće maznim glasom kod a radi ma nekom hot lajnu, onda kaže gostu da kupi slušni uredja. Malo vam je poremećena percepcija.

  12. Možeš da laješ, možeš da režiš,
    možeš da ostaneš a možeš i da bežiš 🙂
    Nekako, posle ovoga, u glavi mi je slika Caneta kako peva Porfiriju i Vesari.
    Zaista mi je iskreno žao, ali nisam više siguran da je ovo Cane moje mladosti.

  13. Nesto sto mi ne znamo postoji pre ovoga.
    Jedino sto sam video sem prenaglasene finoce voditeljke (koja je znala sta radi), su i njene provokacije da je gost gluv i da viče na prisutne.

  14. Podrška Canetu. Olja je nešto umislila i ponašala se kao da mu je mama. Cane je legenda! Cane je CAR!

  15. Nekad je objasnjenje jednostavno, mozda je coveku bilo prosto neudobno na stolici i sa lose postavljenim ozvucenjem a ona je bila u fazonu, kako se ostali ne žale, a nemamo svi istu kičmu. Podrška za Caneta, kakav god da je, on je bio Gost a prema Gostima se ne ponasa tako

  16. Plus, voditeljka i nije genijalna. A i da jeste, Marija je lepo rekla u svom komentaru.

  17. Krajnje neprofesionalno je biti sa gostima na „ti“ što je Oljin manir. Kakva je ona sa njima privatno to je nebitno, ovo je javni etar i treba pokazati minimum kulture i profesionalizma. Spušta se na nivo „mutavog“ Marića.

  18. Cane je 100% u pravu. Olja je stvarno preterala. Jasam primer nevaspitanog i neosnovanog vređanja gostiju. Oduvek je bila bahata, nadobudna. Ja zapravo sve manje i gledam utisak nedelje. Ne ide mi da otac bude srpski nacionalista a da se ćerka predstavlja kao elita proevropske opozicije. Caneta je nemoguće napasti zbog ovoga, osim ako iz nekih sasvim subjektivnih i iracionalnih razloga ne volite Olju baš takvu kakva je. Ja stvarno ne mogu.

  19. Pa bravo za potpisnike teksta i autora naslova – korporativna odbrana i stvarno „divan naslov“.

  20. Nova mera za teškog licemera glasi:
    To je onaj koji se pravi da kod Bećkovićeve (već par decenija) ne prepoznaje:
    aroganciju,
    bezobrazluk,
    bahatost,
    sklonost da ponižava,
    navijački odnos prema javnosti,
    tešku deformisanu nesubjektivnost u onome što radi,
    …. + još dosta, dosta toga.
    Očigledno je i kome odgovara takva i takva.
    Mizeracija, nema šta.

  21. Hm.. Cane je na tapetu jer je izneverio očekivanja voditeljke. E sad.. Za kaznu treba ga po svaku cenu uniziti, zarad čišćenja svoje savesti.

  22. Zanimljivo da je Pera Janjatović bio na pravom mestu da zaokruži priču o srpskim „hipicima“ osamdesetih. Šta se tačno desilo pre emisije, videćemo u „novom i dopunjenom“ izdanju enciklopedije o „kamenjarima“ iz Jugoslavije.

  23. Pokušaj da se dosadna emisija učini zanimljivom,a „genijalnom“ umetniku sve pesme liče jedna na drugu.

  24. Svako normalan ne bi dozvolio izivljavanje i ponizavanje Olje.Prepotentna

  25. Što reče jedan uticajan tviteraš, Oprolećovana iznosi parče svoje povređene sujete, opako i šifrovano. Što je dosta podlo i neprofesionalno, budući da publika nema kontekst. Stanoje napušta emisiju. Sudar titana oko tamjana. Amiln.

  26. Vi ste samo pomešali osobe. Bahata, nevaspitana, loša voditeljka je Olja Bećković. Ovo je trebalo ranije da se desi, da se možda nauči pameti kad vec nije vaspitana. Pri tom, puca od zlobe

  27. Nema reči koje bi mogle da objasne Njegovo ne civilizacijdko ponašanje , Prvo prema Olji , Ali I gostima u studiju.!

  28. Ja ne čuh da je Cane vikao i da se nepristojno ponašao, možda je to bilo pre uključenja kamera. Opet čudno mi je da Olja ovako odreaguje, pa pretpostavljam da je čula, ili saznala nešto što mi nismo. Nadam se da je samo došlo do nesporazuma i da se iza ovoga ne krije neki napredni transfer.

  29. Olja ga prvo provocira slusnim aparatom i navodnim vikanjem, pa kada Cane napusti emisiju ona „zaista ne zna“ zasto je Cane napustio emisiju – prelijepo.

    Inace, oduvijek mi je isla na zivce njena bahatost i umisljenost.

  30. Olja veoma neprofesionalna. Sve je bilo ok, ali čovek ni u jednom trenutku nije vikao. Pozz

  31. Dzaba karijera, muzicka genijalnost kad si se usudio da se drznes na OLJU. E sad si ti Cane mali covek u njihovim ocima ali zato ce Topalko biti veliki covek. Kako znaju da nas dele.

  32. Olja Beckovic je ovde bila bahata. Ko je ona da njemu u emisiji daje instrukcije da kupi slusni aparat, da se normalno ponasa i da ne vice? Kako se on to nenormalno ponašao? Čista diskriminacija po osnovu invaliditeta tačnije, ličnog svojstva. Ako je Cane iritira, zašto ga je zvala u emisiju? Znala je da ne čuje. Odavno vec nije kul biti isfoliran na tuđ račun, osim ako i ona nije uzela pelcer od politički podobnih starleta.

  33. Olja,krajnje neprofesionalna i provokativna prema Canetu,ona zna zašto i ne vidim ni jedan razlog zašto bi je Cane trpeo. Bez njega emisija je bila krajnje nezanimljiva i prazna.

  34. Hoće li neko glasno i jasno reći da je pasivno agresivno ponašanje voditeljke prema (nekim) gostima, a redovno prema gledaocima koji se uključuju telefonski u program ružno i nevaspitano? Odavno sam prestala da je gledam, iako često poželim da čujem goste, jer ne mogu da svarim njenu nekulturu i aroganciju. Ni ona za to nema nikakvo opravdanje. Smešna je.

  35. a ne zna da se piše „necivilizacijsko“. I to školovana za vreme Tite. Znači, ništa drugačije nije bilo. Završi se fakultet, a ostane se nepismen.

  36. Она се њему обраћала на ви, он њој на ти и рекао да је не чује и треба му титл. По некима, видим, то не спада у бахатост. Понудила му је место ближе њој, а пошто се изнервирала, поменула је слушни апарат. Танане душе коментаторске се острвиле само на тај детаљ. А кад председник Вучић показује много гору ароганцију и бахатост, то не узнемирава велики део публике. Е, зато овако пропадамо.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.