Zoran Mirković: Častan odlazak

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Hvala Olgici koja je potvrdila moja uverenja da je navijač Partizana, što je s druge strane i dalje ne sprečava da se posveti sukobu Terzić-Kokeza, braća Vučić-Čović, ali i da ipak napiše i neku reč o suđenju koje je očigledno najviše na ruku išlo baš onome koji se u ovoj zemlji izgleda za sve pita.

  2. U Srpskom fudbalu je još uvek u punoj snazi radničko samoupravljanje(ili možda bolje reći neradničko),gde svako misli da je on baš šraf bez koga mašina nebi mogla raditi.To, da trener moli igrače,da igrači vode politiku kluba,i rade sve ono što im nije posao,a ne rade ono zašto su plaćeni je vreme samoupravljanja koje cveta u srpskom fudbalu. Kada se uporedi srpski i evropski fudbal(mada se to ne sme upoređivati) mi smo negde otprilike prva polovina XVIII veka. Zašto je to tako? Zato što svima osim fudbalu to odgovara.Ima para(i više noego što se zaslužuje),nema kontrole,svako uzima koliko mu treba(temelj komunizma), odgovornosti nema…..ama jednom rečju milina. Sve dok klubovi nemaju gazdu,biće ovo što se sada ima,a narod kaže pusto mleko i psi loču.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.